teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » Somaco Structuri Prefabricate este cel mai mare contribuabil la bugetul local al Teiușului. Vezi TOP 10 contribuabili din oraș pe anul 2017

Somaco Structuri Prefabricate este cel mai mare contribuabil la bugetul local al Teiușului. Vezi TOP 10 contribuabili din oraș pe anul 2017

Publicat în 12.02.2018 la ora 18:24

Mediul economic din orașul Teiuș se dezvoltă de la o lună la alta. Potrivit primarului Mirel Hălălai, la nivelul orașului își desfășoară activitatea contribuabili importanți la bugetul local, cum sunt, spre exemplu, companiile ce produc materiale de construcții sau încălțăminte în sistem lohn.

Alături de companiile multinaționale se află firmele cu capital românesc, toate acestea absorbind forța de muncă din oraș, dar și din zonele vecine. Cea mai mare pondere o au companiile multinaționale, ele având puncte de lucru la Teiuș.

Forța de muncă a orașului este orientată deopotrivă spre firmele mai mici, autohtone, care contribuie și ele la formarea și consolidarea bugetului local.

Topul primilor 10 contribuabili la bugetul local al orașului Teiuș, în anul 2017, se prezintă astfel: 1. Somaco Structuri Prefabricate S.R.L., 2. Semmelrock Stein și Design S.R.L., 3. Rekord S.R.L., 4. Mercur Business, 5. BAUMIT România S.R.L., 6. UNICOM Holding S.A., 7. Fantastic S.R.L., 8. Rewe Projektenwicklung România S.R.L., 9. IMCOP S.R.L., 10. Dragon R.C. S.R.L. Suma totală încasată la bugetul local de la primii 10 contribuabili ai orașului, persoane juridice, este de 410.232 de lei.

Primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai, ne-a declarat că perspectiva este una îmbucurătoare pentru mediul economic al orașului, urmând ca noi companii să-și înceapă activitatea în această localitate, ele contribuind, împreună cu cele deja existente, la dezvoltarea și modernizarea așezării ce a fost când­va cel mai important nod feroviar din Transilvania.

Acest articol a fost citit de 136 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.