teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Știri din zonă » Primarul comunei Stremț a primit Premiul „Ivan Patzaichin”

Primarul comunei Stremț a primit Premiul „Ivan Patzaichin”

Publicat în 29.02.2020 la ora 10:21

În cadrul ultimei Adunări Generale a Asociației Comunelor din România (A.Co.R), desfășurate la București, primarul comunei Stremț, Traian Ștefan Popa, a primit ordinul, trofeul și diploma „Ivan Patzaichin”, care se acordă în semn de apreciere deosebită pentru activitatea depusă în domeniul sportului în mediul rural.

Decernarea distincției a avut loc în prezența legendarului canotor român căruia îi poartă numele acest premiu. Vă amintim că echipa de fotbal Voința Stremț, care activează în Liga a IV-a a județului Alba, a câștigat anul trecut Cupa României – etapa județeană, iar pe lângă performanțele în această ramură, la nivelul comunei sunt organizate periodic competiții sportive de masă și la alte discipline.

Premiul „Ivan Patzaichin” a fost instituit în anul 2014, iar din județul Alba a fost obținut până acum doar de către primarii Ioan-Iancu Popa (Sântimbru), în 2015, Vasile Lombrea (Sălciua), în 2019, și Traian Gligor (Bistra), în 2020.

Pe de altă parte, primarul Traian Ștefan Popa și viceprimarul Cosmin Cetean au fost premiați de A.Co.R. pentru cel mai longeviv tandem care administrează o comună din România. Felicitări și succes în activitatea viitoare pentru prosperitatea comunei Stremț.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 766 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.