Rămâi conectat

Actualitate

Primăria Teiuș a publicat lista producătorilor locali, care comercializează produse agro-alimentare direct de la domiciliu

Publicat

în

Primăria și Consiliul local Teiuș, pornind de la necesitatea închiderii temporare, în contextul măsurilor pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, a Pieței Agroalimentare din orașul Teiuș, vine în întâmpinarea cetățenilor din oraș  și nu numai, respectiv a producătorilor agricoli din orașul nostru, asigurând promovarea acestora pe mijloacele media, aflate la dispoziție.

Întotdeauna  producătorii noștri locali ne-au asigurat  flori,  legume, fructe, lapte și derivate lactate, produse sănătoase și naturale, piată  agroalimentară din Teiuș, fiind renumită în toată zona și este corect toți producătorii locali fie promovați, în sensul de a ne oferi de acasă produsele lor, atât de apreciate!

Haideți cu toții, în aceste momente complicate pentru fiecare dintre noi, cumpărăm produse proaspete, direct de la cei, care cu osteneală și pricepere le produc!

Ne sprijim astfel reciproc, atât în calitate de consumatori, cât și  de  producători, iar această solidaritate nu poate ne facă decât un bine, pe care astăzi, mai mult oricând, ni-l dorim cu toții.

Nominalizăm producătorii locali din orașul nostru și nu numai, care au înțeles se face și se poate impune un altfel de comerț, virtual, lista prezentată rămâne deschisă, iar cei care doresc promovarea produselor agricole, ne pot contacta la telefon 0258/851101:


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Bărbat de 26 de ani din Teiuș reținut de polițiști, după ce a încălcat ordinul de protecție provizoriu și și-a agresat fosta soție

Publicat

în

Duminică, 17 martie 2024, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihalț au fost sesizați de către o femeie de 27 de ani, din localitatea Mihalț, cu privire la faptul că a fost agresată de fostul soț.

Din primele cercetări, a rezultat că, în timp ce se afla în incinta unui magazin din localitate, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 26 de ani, din Teiuș, ar fi agresat-o pe reclamantă, provocându-i leziuni la nivelul feței, fără a fi necesară transportarea sa la spital.

Pe numele bărbatului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca în cursul zilei de azi, 18 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 20 de ani din Teiuș cercetat de polițiști, după ce a fost depistat concucând cu permisul suspendat, pe o stradă din Alba Iulia

Publicat

în

Astăzi, 14 martie 2024, în jurul orei 03.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un tânăr de 20 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Al. I. Cuza din Alba Iulia, având permisul de conducere suspendat.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 47 de ani din Teiuș cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând băut, pe strada Primăverii

Publicat

în

Duminică, 10 martie 2024, în jurul orei 03.45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Teiuș au depistat un bărbat de 47 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Primăverii, din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Un angajat al Primăriei Teiuș a găsit un portmoneu și l-a predat Poliției Locale care l-a restituit proprietarului de drept

Publicat

în

Un angajat al Primăriei Teiuș a găsit pe stradă un portmoneu cu bani, carduri și acte. Cu ajutorul poliției Locale a fost identificat proprietarul, căruia i-a fost restituit.

„Dorim să-l felicităm pentru spiritul civic pe colegul nostru Chiorean Cornel care a găsit pe domeniul public un portmoneu cu bani, carduri și acte pe care, împreună cu colegii de la Poliția Locală l-au restituit proprietarului de drept!”, au transmis reprezentanții administrației locale de la Teiuș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administratie

Stiri din zonă

Stiri din Alba

Politica

Stirea ta

Societate

Sport

Publicitate

Economie

Articole Similare

teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius