teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Primăria Teiuș a publicat lista producătorilor locali, care comercializează produse agro-alimentare direct de la domiciliu

Primăria Teiuș a publicat lista producătorilor locali, care comercializează produse agro-alimentare direct de la domiciliu

Publicat în 25.03.2020 la ora 11:35

Primăria și Consiliul local Teiuș, pornind de la necesitatea închiderii temporare, în contextul măsurilor pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, a Pieței Agroalimentare din orașul Teiuș, vine în întâmpinarea cetățenilor din oraș  și nu numai, respectiv a producătorilor agricoli din orașul nostru, asigurând promovarea acestora pe mijloacele media, aflate la dispoziție.

Întotdeauna  producătorii noștri locali ne-au asigurat  flori,  legume, fructe, lapte și derivate lactate, produse sănătoase și naturale, piată  agroalimentară din Teiuș, fiind renumită în toată zona și este corect toți producătorii locali fie promovați, în sensul de a ne oferi de acasă produsele lor, atât de apreciate!

Haideți cu toții, în aceste momente complicate pentru fiecare dintre noi, cumpărăm produse proaspete, direct de la cei, care cu osteneală și pricepere le produc!

Ne sprijim astfel reciproc, atât în calitate de consumatori, cât și  de  producători, iar această solidaritate nu poate ne facă decât un bine, pe care astăzi, mai mult oricând, ni-l dorim cu toții.

Nominalizăm producătorii locali din orașul nostru și nu numai, care au înțeles se face și se poate impune un altfel de comerț, virtual, lista prezentată rămâne deschisă, iar cei care doresc promovarea produselor agricole, ne pot contacta la telefon 0258/851101:

Facebook 

Acest articol a fost citit de 482 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.