teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » Primăria Teiuș a demarat o amplă operațiune de dezinfecție a spațiilor comune din oraș, în contextul extinderii epidemiei de coronavirus

Primăria Teiuș a demarat o amplă operațiune de dezinfecție a spațiilor comune din oraș, în contextul extinderii epidemiei de coronavirus

Publicat în 20.03.2020 la ora 13:28

În contextul extinderii epiodemiei de COVID-19 Primăria Teiuș a luat decizia să dezinfecteze spațiile comune de pe raza orașului, în încercarea de a limita răspândirea coronavirusului.

„Se dezinfectează spațiile comune din oraș (parcuri, spații de joacă, stații de autobuz și taxi, platforme și containere de gunoi etc). În paralel măturăm străzile asfaltate și dezinfectam cu soluții adecvate tot ce este considerat a fi drum public administrat de orașul nostru, în contextul limitării raspândirii noului coronavirus!

Cerem tuturor cetățenilor să respecte cu strictețe, măsurile de autoprotecție publicate în media locală si națională!” au scris reprezentanții Primăriei pe pagina de facebook a instituției.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 84 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.