teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » Primăria Teiuș a amenajat o zonă de picnic, pe malul râului Mureș, pentru locuiitorii orașului

Primăria Teiuș a amenajat o zonă de picnic, pe malul râului Mureș, pentru locuiitorii orașului

Publicat în 20.06.2020 la ora 21:38

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor din orașul Teiuș, administrația locală a amenajat o zonă de picnic, astfel încât cetățenii să aibă un spațiu unde să își petreacă timpul liber, unde să se relaxeze sau să iasă la iarbă verde.

Zona de picnic a fost amenajată pe malul Mureșului și îi așteaptă pe locuitorii din Teiuș, care până la ora actuală nu s-au bucurat de o astfel de zonă special amenajată în acest sens, motiv pentru care dministrația locală a luat decizia de a amenaja una.

”Teiușul este un oraș care nu se dezvoltă doar în interiorul lui, în zona centrului civic, spune edilul Mirel Vasile Hălălai. Orașul se dezvoltă și în ramificațiile sale, în extremitățile sale.

Zona de picnic a orașului Teiuș edificată în urmă cu 4 ani, este o zonă făcută pentru folosul și relaxarea, agrementul teiușenilor și nu numai. Beneficiem de o zonă extraordinară, beneficiem de râul Mureș care este o binecuvântare pentru noi și pentru întreaga regiune.

Tocmai pentru acest lucru am considerat necesar ca pe locul unei foste gropi de gunoi, în care fiecare își arunca propriile reziduri, să amenajăm un loc frumos, un loc în care, la sfârșit de săptămână, după-masa sau când avem timp, să putem veni și să ne relaxăm câteva minute.

Zona de picnic a orașului Teiuș este situată în vecinătatea podului rutier, edificat anul trecut, peste râul Mureș, o realizare epocală pentru oamenii noștri, nu numai din satele Căpud și Pețelca, ci și din orașul nostru, legând trainic cele două maluri ale Mureșului.

Ne propunem să extindem în continuare această zonă de picnic. Ceea ce s-a făcut aici, s-a făcut pe puterile locale și încercăm încet, încet să aducem cât mai mulți oameni aici în zona noastră, atât de frumoasă a Mureșului, zona de picnic a orașului Teiuș”, a declarat primarul orașului.

Acest articol a fost citit de 243 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.