teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » Peste 60 de gospodării și terenuri agricole din Teiuș au fost afectate de inundațiile de luni, 20 iulie 2020

Peste 60 de gospodării și terenuri agricole din Teiuș au fost afectate de inundațiile de luni, 20 iulie 2020

Publicat în 22.07.2020 la ora 14:28

Primăria Teiuș a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor implicați în operațiunile de limitare a efectelor inundațiilor produse luni, 20 oilue 2020, de viitura de pe Valea Geoagiului, care a afectat peste 60 de gospodării și mai multe terenuri agricole.

”Primaria orasului Teius, prin primar dr. ing. Mirel Vasile Halalai, aduce pe aceasta cale multumiri celor implicati in actiunea pentru limitarea efectelor viiturii de pe raul Valea Geoagiului, din data de 20.07.2020, care a afectat peste 60 de gospodarii si terenuri agricole din orasul nostru, actiune care continua si in prezent.

Apreciem eforturile societatilor comerciale SC BAUMIT SRL, SC PRENIS SRL, SC AKTOR SA, SC TRANS GHIOANCA SRL, care au pus la dispozitie utilajele si materialele, serviciului voluntar SVSU Teius, angajatilor primariei Teius, cetatenilor direct afectati care au muncit cot la cot cu oamenii nostri, SC APA CTTA punctul de lucru Teius, politiei locale si politiei orasului Teius, tuturor celor implicati in aceasta actiune.

Este un sentiment mai mult decat confortabil si sigur sa ai alaturi oameni care au sarit in sprijinul semenilor lor, fara alta dorinta decat de a da o mana de ajutor celor aflati la nevoie”, au transmis autoritățile locale.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 120 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.