teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Penny Market din Teiuş va fi inaugurat de Ziua Națională a României

Penny Market din Teiuş va fi inaugurat de Ziua Națională a României

Publicat în 09.10.2014 la ora 16:24

penny-market-teius-halaDin luna decembrie, teiuşenii îşi vor putea face cumpărături de la Penny Market, chiar în oraşul lor. Noul magazin din centrul urbei începe să prindă contur, muncindu-se de zor pentru finalizarea lucrărilor. Panglica inaugurală va fi tăiată chiar  de Ziua Naţională a României, 1 decembrie. Investiţia, ce se cifrează la  aproximativ 3 miloane de lei, aparţine grupului german Rewe.

Până în prezent, au fost montate panourile laterale şi acoperişul, iar constructorul lucrează zi lumină, pentru ca de Ziua Naţională a României, la 1 Decembrie, centrul comercial să fie inaugurat, potrivit primarului Mirel Hălălai. Investiţia se realizează pe strada Clujului, lângă fosta primărie.

Magazinele Penny Market au o suprafaţă de ca 750 mp şi un sortiment de aproximativ 2000 de articole: alimente de bază, băuturi, detergenţi, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food.

În România există aproximativ 70 de magazine Penny, dintre care patru în judeţul Alba, la Alba Iulia, Aiud,  Cugir şi Blaj.

Acest articol a fost citit de 396 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.