teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » Patru persoane din Teiuș care au aruncat gunoi menajer în locuri nepermise, sancționate de Poliția Locală cu amenzi de 800 lei fiecare

Patru persoane din Teiuș care au aruncat gunoi menajer în locuri nepermise, sancționate de Poliția Locală cu amenzi de 800 lei fiecare

Publicat în 01.02.2019 la ora 14:01

Patru persoane din Teiuș care, în cursul lunii trecute, au aruncat gunoiul menajer la întâmplate pe terenuri virane au fost sancționate de Poliția Locală cu amendă de 800 lei, fiecare.

În acest sens, reprezentanții Primăriei orașului Teiuș au publicat pe o rețea de socializare următorul comunicat: „În spiritul respectului pentru cetățenii din orașul nostru, dornici să trăiască într-o localitate curată și liniștită,

Poliția Locală acționează pe raza orașului nostru pentru combaterea faptelor ce generează dezordine, depozitarea gunoiului în locuri nepermise. 

Astfel, polițiștii locali au depistat un număr de patru persoane, respectiv pe A.B. din Teius în data de 10 ianuarie 2019, M.I. din Teiuș în data de 17 ianuarie 2019, H.I. din Teiuș în data de 24 ianuarie 2019, respectiv B.T. din Teiuș în data de 31 ianuarie 2019, care au aruncat gunoi menajer la întâmplare, pe domeniul public al orașului Teiuș.

În urma acțiunii Poliției locale s-au aplicat amenzi contravenționale conform HCL 96/2018, în cuantum de 800 lei fiecare.

Facem pe această cale un apel către toți cetățenii de bună credință din oraș de a sesiza orice neregulă privind asemenea acte, care ne afectează pe toți, la numărul de telefon 0726.128938 – Poliția locală Teiuș”.

 

Acest articol a fost citit de 514 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.