Rămâi conectat

Politică

(P) Alegeri Locale 2016 – SUSȚINĂTORII MEI SUNT TEIUȘENII!

Publicat

în

afis-mirel-halalai-locale-2016Nu mi-a placut niciodata sa promit nimic si cu atat mai mult sa ma aventurez in discutii pe care nu am certitudinea ca au o finalizare certa.

Am fost in aceste zile insotit de catre echipa mea pe care o doresc in Consiliul Local pe strada, la foarte multa lume la poarta si am discutat despre trecut, prezent si viitorul acestui oras. Am revazut problemele,am luat la cunostiinta de altele si am discutat foarte mult despre solutii.

Intr-adevar sunt foarte multe lucruri care nu sunt la locul lor, dar sunt si lucruri care incep sa prinda cheag si  sa se contureze deja. Suntem asa cum am mai zis la 85 % din lucrarea de canalizare iar contractul trebuie finalizat pana la sfarsitul acestui an. Statia de epurare a orasului este de acum functionala. Se lucreaza la rigole pe strada Ardealului si in satul Beldiu. S-au inceput lucrarile de asfaltare pe strada Stefan cel Mare cu termen de executie finele acestui an. Am inceput impreuna cu APA CTTA lucrarile de alimentare cu apa a satelor Petelca si Capud. Suntem intr-un stadiu avansat pentru depunerea unui proiect european pentru reconstructia zonei verzi situate intre fostul transformator si Crucea Luminoasa. Asteptam evaluarea care a trecut de prima faza a proiectului de asfaltare pe ord 28 a celor 14 strazi din oras. Suntem aproape de finalizarea proiectului European din spatele Pietii de Alimente care previne abandonul scolar. Am finalizat licitatia pentru asfaltarea strazii PRIMAVERII, iar in acest an vom demara asfaltarea si aici.

Stiu si simt ca nerabdarea si-a pus amprenta pe fiecare dintre dumneavoastra iar minciuna si promisiunile neonorate v-au scarbit in asa masura incat  povestea din batrani, Petrica si lupul este la fel de actuala si acum. Stiu ca s-a strigat  de prea multe ori ca “vine lupul iar atunci cand acesta chiar vine nu mai crede nimeni”….

Sunt pus astazi in situatia sa  lupt pe mai multe fronturi. Astfel este usor sa ma lupt cu niste oameni carora le este mai usor sa spuna nu se poate decit cu neincrederea oamenilor din jurul meu. S-a dovedit inca o data ca minciuna are picioare scurte iar lipsa performantei nu poate fi rostogolita atat de mult timp fara sa aiba repercursiuni. Nu pot sa anticipez si spun acum cine va castiga aceste alegeri, dar de un lucru sunt foarte sigur, lumea s-a saturat sa fie pacalita cu slogane si promisiuni neacoperite, de conditionari, de oameni care se sustin unii pe altii pe tot felul de fituici, folosind institutiile statului ca mijloc de propaganda, dar pot sa spun ca cei care cred ca pot folosi aceste tehnici o spun cu siguranta ca se insala si vor plati intr-un fel mai devreme sau mai tarziu.

In aceste zile mergand pe strada, pe la casele dumneavoastra, am vazut la multa lume  o tristete in suflet iar in urma discutiilor purtate, discutii avute si cu alte ocazii, am inteles nemultumirea multora prin faptul ca copii, nepoti, frati, unchi surori, parinti sunt obligati sa nu ne fie alaturi unul de celalat, fiind plecati printre straini sa-si asigure un trai decent pentru ei si pentru familiile lor. Casele goale pe care le stiam altadata primitoare sunt o realitate a orasului nostru. Tuturor celor care lucreaza dincolo si trimit bani pentru a investii aici vreau sa le multumesc si eu prin aceste randuri. Sunt convins in continuare ca tratand toate problemele serios si deschis (chiar daca uneori spunand lucrurilor pe nume nu am fost foarte popular) cu rabdare si perseverenta vom reusi sa recuperam din handicapul lasat de neprofesionalismul si indolenta unor oameni care ne-au condus candva destinele si care actualmente ascuzindu-se dupa sigla unui partid politic revopsit, cred ca ne mai pot pacalii inca o data doar, doar vor mai prinde un mandat ei si cei pe care cu dintii ii sutin…

Ceea ce eu va pot spune, acum la final de mandat, este ca sunt mandru de faptul ca prin bunavointa dumneavoastra am ajuns aici si  pot sa spun acum ca am facut tot ceea ce este omeneste posibil sa pun orasul meu natal, locul unde am crescut si m-am format, pe o linie de plutire si ca am inceput sa reconstruiesc incepind, asa cum se face la o casa de gospodari,temelia unui nou inceput bazat pe seriozitate aici, acasa, la Teius.

In incheierea gandului meu catre dumneavoastra as vrea ca in cabina de vot, acolo unde sunteti doar dumneavoastra si constiinta dumneavoastra sa judecati de doua ori inainte de a aplica acea stampila de vot si sa o puneti acolo unde dumneavoastra considerati ca este mai bine si nu acolo unde un partid sau altul va spune sa o faceti. Trebuie de asemenea sa fiti constienti ca un primar cu un consiliu local potrivnic, la fel cum s-a intimplat si in ultimii ani dupa ruperea USL-ului, ani in care m-au sustinut doar 3 din cei 15 consilieri, nu poate face mare lucru iar decizia nu a fost intotdeauna in favoarea oamenilor din oras ci a unor grupuri politice care au dorit ca Teiusul sa mearga prost pentru a putea dupa aceea sa arate cu degetul. Va aduc cu aceasta ocazie in fata dumneavoastra echipa mea de consilieri PSD, oameni din Teius, pe care dumneavoastra ii cunoasteti si pe care ii vreau alturi de mine.

Mirel HĂLĂLAI,
candidat din partea PSD la Primăria orașului TEIUȘ

PSD Alba – Publicitate electorală


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Politică

Rezultatele finale ale Alegerilor Locale din 9 iunie 2024, pentru orașul Teiuș

Publicat

în

Autoritatea Electorală Permanentă a publicat, în această după-amiază, rezultatele finale ale alegerilor locale desfășurate duminică, 9 iunie 2024, în orașul Teiuș.

Numărul de alegători care s-au prezentat la urne:

Total alegatori înscrişi în liste 5787
Total alegatori prezenţi la urne 3152
Prezenta 54,46 %
Total voturi valabil exprimate 3060
Total voturi nule 92
Coeficient electoral 204

Rezultatele votului pentru funcția de primar al orașului Teiuș:

Candidat Partid Voturi Procent
HĂLĂLAI MIREL-VASILE
PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
1.575
50,92 %
BREAZ AUREL
PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL
877
28,35 %
UNGUR MIHAI
ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR
579
18,71 %
SANDU BOGDAN-GABRIEL
FORȚA DREPTEI
62
2,00 %
TOTAL
3.093
100%

Rezultatele votului pentru Consiliul Local al orașului Teiuș:

Candidat Voturi Procent Mandate faza 1 Mandate faza 2 Mandate total
PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
1.286
42,02 %
6
0
6
PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL
926
30,26 %
4
1
5
ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR
673
21,99 %
3
0
3
FORȚA DREPTEI
175
5,71 %
0
1
1
TOTAL
3.060
100%
13
2
15

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Mirel Hălălai (PSD) a obținut un nou mandat de primar al orașului Teiuș

Publicat

în

Actualul primar al orașului Teiuș, Mirel Hălălai, și-a asigurat un nou mandat de primar al orașului Teiuș, obținând aproxomativ 50% din voturile valabil exprimate, conform numărătorii paralele a PSD Alba.

Primarul în funcție, Mirel Hălălăi, va mai rămâne încă 4 ani la conducerea orașului, cetățenii orașului având încredere în capacitățile sale de reprezentant local.

Candidat Partid Voturi Procent
HĂLĂLAI MIREL-VASILE
PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
1.575
50,92 %
BREAZ AUREL
PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL
877
28,35 %
UNGUR MIHAI
ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR
579
18,71 %
SANDU BOGDAN-GABRIEL
FORȚA DREPTEI
62
2,00 %
TOTAL
3.093
100%

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Publicitate electorală | O scrisoare deschisă către locuitorii Orașului Teiuș

Publicat

în

O scrisoare deschisă către locuitorii Orașului Teiuș

Știu cât de important este să lucrăm împreună ca o echipă. Doar așa putem reuși. Mă bucur mult să văd implicarea și entuziasmul tinerilor în aceste alegeri. Ei sunt viitorul nostru. Vom ține cont de părerile lor și vom respecta întotdeauna persoanele vârstnice. Părinții și bunicii noștri ne-au dat viață și ne-au crescut cu dragoste. Vrem să le oferim tot ce e mai bun, ca să aibă zile ușoare, frumoase și liniștite.

Mandatul nostru este simplu: nu mai vrem proiecte blocate și lucrări de calitate îndoielnică. Vrem prosperitate, locuri de muncă și investiții minime – efect maxim. Ne dorim ca cetățenii să fie implicați în viața orașului.

Candidez nu pentru a căuta un loc de muncă, nici pentru a evita întoarcerea la vechiul meu loc de muncă. Candidez pentru a îmbunătăți calitatea și confortul vieții voastre. Sunt un om politic al noii generații și am arătat, în activitatea mea de consilier local, că sunt orientat spre rezultate și spre binele vostru. Ascult doleanțele voastre și încerc să rezolv problemele care vă afectează.

Un vot pentru AUR este un vot pentru un Teiuș al viitorului, un oraș cu o echipă care respectă cetățenii. Un vot pentru AUR înseamnă să ne susținem reciproc și să investim în viitorul nostru comun.

Votați AUR pe toate cele 5 buletine de vot pentru a aduce schimbarea dorită! Mihai Ungur, candidatul vostru pentru primar, este aici pentru a vă reprezenta și a lucra pentru binele comunității.

Suntem pregătiți să dăm valoare acestui oraș și să oferim un sens activității politice, dedicându-ne comunității. În următorii 4 ani, vrem să oprim declinul orașului prin identificarea direcțiilor de dezvoltare și prin recâștigarea respectului pentru resursele noastre locale. Fiecare dintre noi are un rol important în dezvoltarea orașului Teiuș.

Votați AUR pe toate cele 5 buletine de vot! UNIȚI putem face schimbarea! Haideți să construim împreună un Teiuș mai bun pentru noi toți!

Cu respect și încredere,

Mihai Ungur, candidatul AUR pentru funcția de primar al orașului Teiuș

Material executat de UNIREA PRES SRL la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor , CMF 21240330 – portal online: https://www.teiusinfo.ro CUI mandatar financiar coordonator: 21240330.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan și Mirel Hălălai – cu bună credință pentru județul Alba și orașul Teiuș

Publicat

în

Corneliu Mureșan și Mirel Hălălai – cu bună credință pentru județul Alba și orașul Teiuș

 Corneliu Mureșan candidează cu bună credință la Consiliul Județean deoarece consideră că județul Alba merită mai mult, iar oamenii din Alba merită să trăiască mai bine. Mirel Hălălai, primarul orașului Teiuș, candidează pentru un nou mandat deoarece își dorește continuarea proiectelor sale, ce au scopul de a crește calitatea vieții oamenilor.

Corneliu Mureșan e un om administrație, care are maturitatea, pregătirea și priceperea pentru a construi proiecte serioase. Are alături o echipă bine pregătită și determinată.

”Programul nostru prevede atragerea investitorilor și crearea de locuri de muncă bine plătite, prețuri mici și corecte la apă, canalizare și salubrizare, un nou spital județean și spitale moderne în fiecare oraș sau municipiu, transport județean funcțional, investiții în școli, dar și alte proiecte care asigură un trai mai bun. Vrem o distribuire corectă și echitabilă a fondurilor publice, în funcție de necesități, nu de coloratura politică, astfel încât toate comunele, orașele și municipiile să beneficieze de bani de la județ pentru investiții edilitare. Este nevoie de un schimb de generații la conducerea Consiliului Județean Alba, o normalitate pentru orice județ care își dorește un viitor. Schimbul de generații nu este o luptă, ci este o asumare. Generația mea are obligația morală de a prelua ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile următoare”, a spus Corneliu Mureșan.

Mirel Hălălai este unul dintre primarii cu cele mai bune rezultate: străzi modernizate și asfaltate, școli complet reabilitate și sigure, un modern centru multifuncțional care se apropie de finalizare, iluminat public modern și inteligent în tot orașul, un muzeu al orașului ridicat de la zero, parc central cochet, locuri de joacă noi și sigure, gaz metan în zona industrială Beldiu, o zonă de picnic, parc feroviar, pod peste râu Mureș, un centru pentru copiii aflați în situații deosebite – sunt doar câteva dintre proiecte implementate.

”Vreau să continuăm împreună proiectele ce vizează dezvoltarea acestui oraș. Vreau, în următorii patru ani, să nu mai existe nici o stradă fără asfalt, să extindem gazul metan în toate satele, să construim un ștrand modern și o creșă modernă. Pentru a realiza toate acestea, am nevoie de sprijinul dumneavoastră la alegerile locale din 9 iunie”, a transmis Mirel Hălălai.

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizatia Județeană Alba / Executat de UNIREA PRES SRL – portal online: https://teiusinfo.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240002.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administratie

Stiri din zonă

Stiri din Alba

Politica

Stirea ta

Societate

Sport

Publicitate

Economie

Articole Similare

teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius