teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Rîmeţ – o comună pitorească, un izvor de credinţă nesecat

(P) Alegeri Locale 2016 – Rîmeţ – o comună pitorească, un izvor de credinţă nesecat

Publicat în 30.05.2016 la ora 23:23

stefanut„Cetăţenii comunei Rîmeţ au nevoie de un primar care să îi asculte, să le înţeleagă nevoile, să depună toate eforturile necesare pentru a le îmbunătăţi nivelul de trai; un primar care să se gândească la binele comunei, în numele cetăţenilor ei, şi nu al său”, a declarat pentru ziarul Unirea candidata ALDE la Primăria Rîmeţ, Marinela Ştefănuţ.

Marinela Stefănuţ, candidata ALDE la Primăria comunei Rîmeţ, consideră că „omul sfinţeşte locul” nu e o simplă vorbă din bătrâni, ci o realitate ce poate fi demonstrată prin corectitudine, responsabilitate şi implicare în viaţa comunei şi a cetăţenilor acesteia, nu cu intimidări şi presiuni sub formă de dictatură, cum este acum. „Originară din această zonă şi cunoscătoare a nevoilor localnicilor, dar şi cu o experienţă de viaţă dobândită pe meleaguri străine, îmi doresc ca, prin corectitudine, responsabilitate şi respect faţă de concetăţeni, să aduc schimbarea mult aşteptată în comună, îmbunătăţind nivelul de trai şi valorificând resursele de care dispune această zonă cu tradiţii şi obiceiuri păstrate din generaţie în generaţie. Iar toate aceste obiective le voi putea îndeplini numai cu ajutorul localnicilor, ca într-o familie în care drepturile şi responsabilităţile se împart între membrii ei, muncindu-se în echipă pentru bunăstarea acesteia, şi nu individual”. Determinată de administrarea ineficientă de până acum, lipsa de iniţiativă şi interesul scăzut faţă de problemele cetăţenilor, Marinela Ştefănuţ s-a hotărât să candideze la funcţia de primar al comunei Rîmeţ din partea partidului Alianţa Liberalilor şi a Democraţilor din România (ALDE), partid considerat a 3-a forţă politică din România, şi propune în programul de campanie, alături de echipa sa de consilieri, prin accesarea de fonduri guvernamentale şi europene:

• Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii

• Realizarea cadastrului general, intabularea proprietăţilor

• Montarea de panouri solare la nivel privat şi comunal (distribuire energie electrică şi apă caldă)

• Dotarea cu cabinet stomatologic, farmacie şi farmacie veterinară

• Înfiinţarea unei brutării tradiţionale

• Încurajarea tinerilor întreprinzători din comună

• Promovarea şi stimularea turismului şi agroturismului

• Crearea unui program comunal de sprijin pentru persoanele vârstnice rămase singure sau în incapacitatea de a munci

• Amenajarea unui cămin pentru copiii defavorizaţi (cazare, sprijin psihologic, îndrumare)

• Modernizarea şcolii din comuna Rîmeţ conform standardelor europene

• Renovarea şi consolidarea lăcaşelor de cult din comuna Rîmeţ

Pentru ziua alegerilor, 5 iunie 2016, sfatul candidatei ALDE pentru concetăţenii săi este: „Soarta comunei trebuie decisă de cetăţenii ei şi nu de participarea «subvenţionată» a celor care nu au niciun interes pentru comună. Nu trebuie să schimbe soarta comunei persoane «flotante», care nu au niciun interes pentru bunăstarea acesteia. Nu lăsaţi soarta în mâinile altora, decideţi-vă viitorul singuri!”.

Cu mult respect pentru dumneavoastră, candidat primar comuna Rîmeţ, Ştefănuţ Marinela

ALDE Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 44 ori

Comentarii