teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Corneliu Florea aduce schimbarea la Stremţ şi proiecte pentru toate generaţiile

(P) Alegeri Locale 2016 – Corneliu Florea aduce schimbarea la Stremţ şi proiecte pentru toate generaţiile

Publicat în 01.06.2016 la ora 20:00

De aproape 10 ani administrator al unei firme din domeniul construcţiilor civile şi industriale, Corneliu Florea vrea să construiască la Stremţ o altfel de administraţie, deoarece actuala conducere a comunei pare a fi depăşită.

Schimbarea este necesară pentru că, dacă s-au făcut câteva lucruri, acestea par să nu urmeze nicio viziune şi sunt disparate, iar cetăţenii ştiu că se poate mult mai mult. În demersul său către un viitor mai bun, Florea are cel mai important şi de nădejde partener, în persoana domnului Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba, care a demonstrat deja că-i pasă de stremţeni.
Recent, candidatul PNL a declarat: ”Ca orice locuitor al comunei Stremţ vreau să trăiesc într-un loc care să-mi ofere condiţii bune de trai, de aceea am hotărât să candidez la funcţia de primar, pentru a crea astfel de condiţii bune pentru toţi locuitorii comunei, fie că sunt din Stremţ, Geoagiu, Geomal sau Faţa Pietrii. Trebuie să găsim împreună soluţii şi să implementăm proiecte care să satisfacă aşteptările tuturor cetăţenilor, iar pentru aceasta este nevoie de transparenţă, corectitudine si chibzuinţă. Doresc să fac lucruri bune pentru oameni, lucruri de calitate care să reziste în timp şi care să reflecte şi să pună în valoare tradiţia, cultura şi identitatea noastră. Mă adresez atât celor tineri cât şi celor în vârstă să îmi acorde încrederea şi îi asigur că un vot pentru mine înseamnă un viitor mai bun pentru Stremţ. Cei care mă cunosc ştiu că sunt un om de cuvânt, de aceea în 5 iunie votaţi Florea Corneliu, votaţi echipa PNL!”.
Principalul obiectiv al lui Florea este să extindă reţelele de apă şi canalizare, iar alte priorităţi vizează asfaltarea străzilor, dezvoltarea serviciilor medicale şi de educaţie, stimularea investitorilor şi acordarea de sprijin pentru accesarea fondurilor europene.

PNL Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 58 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.