teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » O nouă reușită pentru Campania de voluntariat „Cozonacul de Crăciun”, organizată de elevii de la Liceul Teoretic Teiuș

O nouă reușită pentru Campania de voluntariat „Cozonacul de Crăciun”, organizată de elevii de la Liceul Teoretic Teiuș

Publicat în 21.12.2018 la ora 15:33

Campania iniţiată de Consiliul elevilor din cadrul Liceului Teoretic Teiuş – „Cozonacul de Crăciun” – a ajuns la final: realizarea pachetelor-cadou şi oferirea acestora beneficiarilor proiectului.

Marţi, 18 decembrie 2018, 6 voluntari ai campaniei au adunat sumele obţinute din vânzările de la Târgul de Crăciun organizat în 14 decembrie, cu donaţiile strânse de la elevi, profesori sau teiuşeni dornici să ajute şi cu sponsorizările adunate de la diverse societăţi din Teiuş şi au plecat la cumpărături. Au pus în coşuri: fructe, suc natural, ciocolată, napolitane, brânză topită, conserve de pateu, cornuri cu ciocolată. Cozonacii au fost aduşi de către firma La Arpi Teiuş SRL direct la liceu.

Cadourile au fost oferite beneficiarilor în zilele de miercuri şi joi, 19-20 decembrie 2018. Voluntarii, printre ei fiind şi Moş Crăciun împreună cu Crăciuniţa, au fost întâmpinaţi cu emoţie şi nerăbdare de cei mici. Unii au spus o poezie, unii au cântat colinde, unii i-au şoptit moşului la ureche că au fost cuminţi… şi fiecare a primit cadoul bucuros, cu sclipiri în ochi şi cu un zâmbet nepreţuit pe buze.

Organizatorul, Liceul Teoretic Teiuș s-a bucurat de sprijinul acordat de partenerii proiectului: Primăria  oraşului  Teiuş, Clubul „Rotary” Teiuş, Asociaţia „Sfântul Apostol Petru” din Teiuş, Poliţia oraşului Teiuş, Inspectoratul Școlar Judeţean Alba, Casa Corpului Didactic. Crăciun fericit!

Acest articol a fost citit de 14 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.