teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » Mirel Hălalai: „Asfaltarea străzilor din oraș reprezintă o prioritate și în acest an pentru primăria Teiuș”

Mirel Hălalai: „Asfaltarea străzilor din oraș reprezintă o prioritate și în acest an pentru primăria Teiuș”

Publicat în 19.02.2016 la ora 20:31

Mirel-Halalai-feb-2016Asfaltarea străzilor din oraș reprezintă o prioritate și în acest an pentru primăria Teiuș. Primarul Mirel Hălălai a declarat la Radio Unirea FM că vor fi făcute asfaltări doar pe acele străzi în care au fost deja introduse apa și canalizarea.

Primarul Teiușului a declarat că anul trecut s-a reușit asfaltarea unei străzi principale, în lungime de peste 1 km, iar în acest sunt incluse în proiectul de buget alte două străzi principale din oraș. Primarul Mirel Hălălai spune că Teiușul fiind oraș sub 10.000 de locuitori nu pot accesa fonduri europene pentru lucrări de infrastructură și vor trebui făcute aceste investiții strict din bugetul local.

Mirel Hălălai, primarul oașului Teiuș : ”Fiind oraș, în categoria orașelor sub 1.000 de locuitori, ne-am văzut in imposibilitatea accesării fondurilor europene pentru partea de infrastructură. Pentru că nu putem face acest lucru am considerat că nu putem să stăm și am început să facem asfaltarea pe fondurile bugetului local. Reușim , dar bugetele nu sunt elastice, suma este aceiași , nu putem să o lărgim. În acest an au intrat la propunere pentru asfaltare două străzi principale ale orașului, Str. Ștefan cel Mare , respectiv Str. Primăverii. Finalizăm lucrările pe Str. Ardealului, lucrări de asfaltare și începem pe celelalte două străzi, plus o reparație de asfalt pe strada principală a orașului, Str. Decebal.

Acest articol a fost citit de 257 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.