Rămâi conectat

Administrație

Măsuri dispuse de Primăria Teiuș, pentru prevenirea răspândirii epidemiei de COVID-19. Vor intra în vigoare de mâine 19 martie 2020

Publicat

în

Începând de mâine, 19 mâine 2020, la nivelul Primăriei Orașului Teuiș vor fi luate următoarele măsuri pentru prevenirea răspândirii epidemiei de COVID-19 (coronavirus):

 • Programul de lucru cu publicul va fi de luni până vineri, între orele 09.00 și 12.00;
 • Solicităm ca accesul în Primirie să nu se facă în grup, ci câte o singură persoană odată, pentru rezolvarea problemelor urgente, evitându-se pe cât posibil contactul cu celelalte persoane;
 • Vă rugăm să apelați la serviciile primăriei doar în cazul solicitărilor URGENTE (decese, etc.) iar alte tipuri de solicitări să le amânați pe cât posibil;
 • Activitățile curente ale Primăriei Orașului Teluș se vor desfășura exclusiv prin corespondență poștală sau în format electronic prin e-mail;
 • Vă recomandăm să depuneți solicitări și cereri on-line direct pe site-ul primăriei: www.primariateius.ro sau la adresele de e-mail: peimaria_orasului_teius@yahoo.com sau office@primariateius.ro;
 • Plata impozitelor și taxelor locale se poate face în format electronic, prin sistemul national de plăti online ghiseul.ro și Global Pay;
 • Se suspendă primirea de cereri pentru adeverințele pentru APIA, până la data de 6 aprilie 2020;
 • Audiențele se vor desfășura exclusiv telefonic sau prin e-mail;
 • Vă stăm la dispoziție telefonic la numărul 0258.851.101;
 • Înainte de a vă deplasa la Primărie pentru rezolvarea unor probleme vă recomandam să sunați la numărul de telefon menționat mai sus, pentru a primi informații.

Alte precizari:

 • Activitățile de la Casa de Cultură, Piața de Alimente și Sala de Sport din Teiuș sunt suspendate;
 • Vevenimentele culturale sau sportive, pini la dispariția cauzelor care au condus la luarea acestor măsuri.
 • La Serviciul Public Comunitar Local dc Evidență a Persoanelor, se permite accesul a maxim două persoane în același timp, cu respectarea distanței de 1 metru între acestea.

Vă rugăm să respectați normele de igienă impuse de M.A.I. pentru sănătatea dumneavoastră, în primul rând.

Respectul reciproc, solidaritatea, omenia și responsabilitatea sunt esențiale în aceste momente.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Administrație

Primăria Teiuș va avea un sediu nou

Publicat

în

La propunea primarului Mirel Vasile Hălălai, Primăria Teiuș lucrează la studiul de fezabilitate și va pune în dezbatere publică proiectul privind noul sediu administrativ al instituției. Noua clădire va fi ridicată în vechea locație unde a funcționat zeci de ani primăria fostei comune și actualului oraș Teiuș.

Amplasamentul este situat în imediata apropiere a DN 1, între cele două supermarket-uri din oraș și va beneficia de absolut de toate facilitățile unei clădiri moderne destinate publicului larg. Noul sediu presupune construirea unui imobil cu regimul de înălțime de P+E, pe o suprafață de aproximativ 1.000 metri pătrați, cu parcare și alte facilități moderne.

„Necesitatea unui astfel de proiect consta în faptul că, sediul în care activează astăzi Primăria oraşului Teiuș nu este adecvat. Mutarea în această locație a fost impusă de gradul accentuat de degradare a vechii clădiri, care a devenit, la un moment dat un pericol real atât pentru funcţionarii din primărie cât şi pentru cetățeni. Din această cauză am alocat de la bugetul propriu o sumă care să acopere contravaloarea studiilor de fezabilitate pentru construcția unui nou sediu” spune primarul PSD Mirel Vasile Hălălai.

Vechiul sediu al primăriei teiușene se afla la etajul cinematografului orășenesc și crăpături  atât la nivelul pereților cât mai ales la cel al fundației, toate datorate traficului greu desfășurat pe drumul național DN 1, fapt care a obligat administrația să investească și să-și amenajeze un sediu provizoriu în „scheletul” structurii de rezistență a unui bloc de locuințe început în anii 80 și lăsat de izbeliște ca urmare a schimbării regimului politic din România.

Dorel Lazăr

Citește mai mult

Administrație

Joi, 3 iunie 2021: Campanie de vaccinare anti COVID-19, la Căminul Cultural din Beldiu

Publicat

în

Primăria orașului Teiul anunță că joi, 3 iunie 2021, de la ora 09.00 la Căminul Cultural din Beldiu va avea loc o campanie de vaccinare anti COVID-19.

Campania de vaccinare se va desfășura fără o programare prealabilă, iar persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să aibă asupra lor buletinul sau cartea de identitate. Vaccinul folosit va fi Pfizer-BioNTech.

Citește mai mult

Administrație

Popa Catalin, desemnat cel mai „Cel mai bun politist local al anului 2020” din Teiuș

Publicat

în

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local al orașului Teiuș, poliția locală și-a prezentat raportul de activitate pe anul 2020, un an complicat.

În urmă rezultatelor, conform unei tradiții din ultimii patru ani, s-a stabilit ca titlul de „Cel mai activ polițist local” să fie acordat, în acest an, d-lui. Popa Cătălin.

Acesta a fost felicitat de primarul orașului Teiuș, domnul Mirel Vasile Halalai care i-a înmânat, cu acestă ocazie, placheta de onoare, diploma și insigna de „Cel mai bun polițist local al anului 2020”.

Citește mai mult

Administrație

Mâine, 26 mai 2021, campanie de vaccinare anti-COVID-19, la Teiuș

Publicat

în

Mâine, 26 mai 2021, incepand cu ora 08:00, in incinta pieței Agroalimentare din orașul Teiuș, la sediul Politiei Locale se va desfășura o noua campania de vaccinare anti-COVID-19.

Medici, asistente și o parte din personalul Centrului de vaccinare vor fi la dispozitia dumneavoastră. Așadar, cine doreste, se poate prezenta fară o programare prealabilă, doar cu buletinul sau cartea de identitate. Vaccinul utilizat va fi Pfizer/BioNTech.

Citește mai mult

Actualitate

Administratie

Stiri din zonă

Știri Alba

Politica

Stirea ta

Societate

Sport

Economie

Articole Similare

teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius