teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » Măsuri adoptate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență al orașului Teiuș în vederea limitării răspândirii epidemiei de coronavirus

Măsuri adoptate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență al orașului Teiuș în vederea limitării răspândirii epidemiei de coronavirus

Publicat în 14.03.2020 la ora 23:25

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al orașului Teiuș, având în vedere situația creată de răspândirea virusului Covid-19 și în concordanță cu hotărârile Comitetului Național pentru Situații de Urgență, HOTĂRĂȘTE:

1. Suspendarea până la 31 martie cu posibilitatea de revenire sau prelungire a tuturor activitațiilor cultural-artistice, științifice, sportive și de divertisment, la unitățile din subordinea Consiliului local al orașului Teiuș și de asemenea suspendarea la operatorii economici privați, de pe raza orașului Teiuș, care desfășoară activități de alimentație publică și organizează diverse evenimente a oricăror activități care implică un număr mai mare de 100 de persoane. De asemenea activitățile religioase desfășurate în bisericile de pe raza orașului Teiuș se vor limita la maxim 100 de persoane.

2. Suspendarea cu posibilitate de prelungire a activităților și programelor after-school până la data de 31 martie 2020 cu posibilitatea de prelungire.

3. Suspendarea vizitelor până la 31 martie 2020 cu posibilitate de prelungire la Centrul de bătrâni „Sf. Veronica” din Teiuș.

4. Suspendarea până la 31 martie 2020 cu posibilitatea de revenire sau prelungire a activității în piața agroalimentară din orașul Teiuș.

5. Luarea în evidență a persoanelor care intră în Primăria Teiuș și limitarea fluxului de persoane de către poliția locală astfel încăt să se evite aglomerația.

6. Se instituie obligativitatea operatorilor de taxi din orașul Teiuș și a firmelor de transport persoane care tranzitează orașul Teiuș, de a dezinfecta mijloacele de transport după fiecare cursă.

7. Se instituie pentru unitățiile de alimentație publică și pentru instituții care lucrează cu publicul obligativitatea de a lua măsuri în privința dezinfectării frecvente a spațiilor și măsuri privind evitarea aglomerării de persoane.

8. Instituțiile subordonate Consiliului Local Teiuș vor fi dezinfectate periodic (dezinfecția se va face de către o firmă specializată și autorizată).

9. Unitățiile de pe raza orașului Teiuș care oferă servicii de cazare să prezinte la solicitarea poliției locale a orașului Teiuș, săptămînal ,până la 31 martie 2020 lista cu toate persoanele cazate în unitățile respective.

Acest articol a fost citit de 411 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.