Rămâi conectat

Administrație

Marți, 18 februarie 2020: Ședință publică ordinară a Consiliului Local al orașului Teiuș. Vezi proiectele aflate pe ordinea de zi

Publicat

în

Consiliul Local al orașului Teiuș este convocat în ședință publică ordinară, pentru data de 18 februarie 2020, începând cu ora 11.00, în ședință ordinară, cu următorul proiect al oedinii de zi:

1. Aprobarea Procesului verbal încheiat cu ocazia şedinţei publice „ordinare” a Consiliului Local al oraşului Teiuş din data de 29.01.2020.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului privind modul de utilizare a microbuzului şcolar pentru transport elevi.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acţiuni şi servicii sociale în oraşul Teiuş în anul 2020.

4. Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă pentru o perioadă de 3 luni( martie-mai 2020).

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizarii in anul 2020 a excedentului bugetar existent la 31.12.2019.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al orasului Teius, aprobarea bugetului creditelor interne, listei de investitii pe anul 2020.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizaţiei oraşului Teiuş la Asociaţia de Dezvoltare lntercomunitară Apa Alba pe anul 2020.

8. Proiect de hotărâre privind actualizarea Planului de analiza si acoperire a riscurilor in orasul  Teiuș.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea programului manifestărilor cultural-artistice, sociale si educative ce se vor desfasura în oraşul Teiuş în anul 2020.

10.Proiect de hotărâre privind aprobarea numărului burselor şcolare pentru semestrul II al anului şcolar 2019-2020.

11. Cereri: Breaz Aurel.

12. Probleme curente.

13. Stabilirea datei sedinţei ordinare a Consiliului local oraş Teiuş pe luna martie 2020.

Administrație

Primăria Teiuș va avea un sediu nou

Publicat

în

La propunea primarului Mirel Vasile Hălălai, Primăria Teiuș lucrează la studiul de fezabilitate și va pune în dezbatere publică proiectul privind noul sediu administrativ al instituției. Noua clădire va fi ridicată în vechea locație unde a funcționat zeci de ani primăria fostei comune și actualului oraș Teiuș.

Amplasamentul este situat în imediata apropiere a DN 1, între cele două supermarket-uri din oraș și va beneficia de absolut de toate facilitățile unei clădiri moderne destinate publicului larg. Noul sediu presupune construirea unui imobil cu regimul de înălțime de P+E, pe o suprafață de aproximativ 1.000 metri pătrați, cu parcare și alte facilități moderne.

„Necesitatea unui astfel de proiect consta în faptul că, sediul în care activează astăzi Primăria oraşului Teiuș nu este adecvat. Mutarea în această locație a fost impusă de gradul accentuat de degradare a vechii clădiri, care a devenit, la un moment dat un pericol real atât pentru funcţionarii din primărie cât şi pentru cetățeni. Din această cauză am alocat de la bugetul propriu o sumă care să acopere contravaloarea studiilor de fezabilitate pentru construcția unui nou sediu” spune primarul PSD Mirel Vasile Hălălai.

Vechiul sediu al primăriei teiușene se afla la etajul cinematografului orășenesc și crăpături  atât la nivelul pereților cât mai ales la cel al fundației, toate datorate traficului greu desfășurat pe drumul național DN 1, fapt care a obligat administrația să investească și să-și amenajeze un sediu provizoriu în „scheletul” structurii de rezistență a unui bloc de locuințe început în anii 80 și lăsat de izbeliște ca urmare a schimbării regimului politic din România.

Dorel Lazăr

Citește mai mult

Administrație

Joi, 3 iunie 2021: Campanie de vaccinare anti COVID-19, la Căminul Cultural din Beldiu

Publicat

în

Primăria orașului Teiul anunță că joi, 3 iunie 2021, de la ora 09.00 la Căminul Cultural din Beldiu va avea loc o campanie de vaccinare anti COVID-19.

Campania de vaccinare se va desfășura fără o programare prealabilă, iar persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să aibă asupra lor buletinul sau cartea de identitate. Vaccinul folosit va fi Pfizer-BioNTech.

Citește mai mult

Administrație

Popa Catalin, desemnat cel mai „Cel mai bun politist local al anului 2020” din Teiuș

Publicat

în

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local al orașului Teiuș, poliția locală și-a prezentat raportul de activitate pe anul 2020, un an complicat.

În urmă rezultatelor, conform unei tradiții din ultimii patru ani, s-a stabilit ca titlul de „Cel mai activ polițist local” să fie acordat, în acest an, d-lui. Popa Cătălin.

Acesta a fost felicitat de primarul orașului Teiuș, domnul Mirel Vasile Halalai care i-a înmânat, cu acestă ocazie, placheta de onoare, diploma și insigna de „Cel mai bun polițist local al anului 2020”.

Citește mai mult

Administrație

Mâine, 26 mai 2021, campanie de vaccinare anti-COVID-19, la Teiuș

Publicat

în

Mâine, 26 mai 2021, incepand cu ora 08:00, in incinta pieței Agroalimentare din orașul Teiuș, la sediul Politiei Locale se va desfășura o noua campania de vaccinare anti-COVID-19.

Medici, asistente și o parte din personalul Centrului de vaccinare vor fi la dispozitia dumneavoastră. Așadar, cine doreste, se poate prezenta fară o programare prealabilă, doar cu buletinul sau cartea de identitate. Vaccinul utilizat va fi Pfizer/BioNTech.

Citește mai mult

Actualitate

Administratie

Stiri din zonă

Știri Alba

Politica

Stirea ta

Societate

Sport

Economie

Articole Similare

teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius