teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Marți, 14 martie 2017: Se întrerupe furnizarea apei potabile pentru relocarea conductei magistrale DN600, pe tronsonul Teiuș-Aiud-Ocna Mureș | teiusinfo.ro

Marți, 14 martie 2017: Se întrerupe furnizarea apei potabile pentru relocarea conductei magistrale DN600, pe tronsonul Teiuș-Aiud-Ocna Mureș | teiusinfo.ro

Publicat în 11.03.2017 la ora 12:51

S.C. Apa CTTA S.A. Alba – anunță întreruperea furnizării apei potabile, marți 14 martie 2017, în vederea realizării lucrarilor la Autostrada A10 Sebes – Turda, începând cu ora 03.00, când se va efectua relocarea conductei magistrale DN600, pe tronsonul Galda-Aiud-Ocna Mures.

Vor fi afectați consumatorii branșați din această magistrală pe tronsonul cuprins între localitățile: Teiuș (zona fabricii Baumit) – Aiud – Ocna Mureș. Durata întreruperii este estimată la cca. 30 de ore, din cauza lucrărilor deosebit de complexe, respectiv: golire magistrală, epuismente, execuție  racordări, spălare tronson relocate. Consumatorii persoane juridice, branșați din magistrală, pe acest tronson, sunt rugați să-și asigure rezerva de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Localităților care dispun de rezervoare, li se va asigura rezerva de apă potabilă, în limita capacității de înmagazinare.

La punerea în funcțiune a aducțiunii și reluarea furnizării apei, pot apărea local depășiri ale parametrilor: turbiditate și fier,  situație în care se va proceda la purjarea apei. Populația este rugată să-și restrictioneze consumul, până la încadrarea în parametrii de calitate.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 95 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.