teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Liceul Teoretic Teiuş: scenete, muzică, dans și bineînțeles flori pentru doamne şi doamnişoare de 8 Martie

Liceul Teoretic Teiuş: scenete, muzică, dans și bineînțeles flori pentru doamne şi doamnişoare de 8 Martie

Publicat în 08.03.2014 la ora 22:03

8-martie-liceul-teoretic-teius-2014Liceul Teoretic Teiuş a organizat ieri, 7 martie 2014, un spectacol în cinstea femeilor care se serbează în data de 8 martie. Momentele au fost pregătite de cadrele didactice de la grădiniţe, clasele primare, gimnaziale şi liceu.

În deschidere au fost prezenţi seniorii, persoane aflate la vârsta a treia din Teiuş. Au urmat momente de dans, muzică, scenete, coordonate de cadrele didactice şi ansamblul Ghiocelul, Top-dance 2007 şi Rrom dance Teiuş. Consiliul Şcolar al Elevilor de la Liceul Teoretic Teiuş a oferit un bucheţel de ghiocei şi viorele doamnelor şi domnişoarelor aflate la spectacol iar revista şcolii, Generaţia Pro a realizat un număr de colecţie, destinat femeilor. La spectacol au fost prezenţi directorul liceului Octavian Rusu, primarul Mirel Hălălai, consilieri locali, cadre didactice, părinţi.

“În această zi  sărbătorim  Ziua Femeii încă din 1913, ca urmare a eforturilor femeilor de a obţine condiţii mai bune de lucru şi drept de vot. Chiar dacă vremurile s-au schimbat şi suntem tot mai aproape de ţelurile pentru care înaintaşele noastre au luptat, sărbătorim şi azi cu aceeaşi satisfacţie Ziua Internaţională a Femeilor. În România, Ziua Femeii coincide şi cu Ziua Mamei, ambele sărbătorile pe data de 8 martie. Cu această ocazie le dorim tuturor femeilor La mulţi ani!”, a transmis prof. Romina Pop.

Acest articol a fost citit de 593 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.