teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » La Teiuș s-a semnat ordinul pentru asfaltarea a 23 de străzi din localitate, proiect finanțat prin PNDL

La Teiuș s-a semnat ordinul pentru asfaltarea a 23 de străzi din localitate, proiect finanțat prin PNDL

Publicat în 11.08.2018 la ora 22:21

Printre proiectele aflate pe agenda Primăriei orașului Teiuș se află sistemul de apă și canalizare a localității – finalizat în noiembrie 2017, reabilitarea unor drumuri comunale și străzi locale în satul Beldiu – proiect finalizat în noiembrie 2017, reabilitarea Școlii primare din Căpud, cu termen de finalizare anul 2019, modernizarea unor străzi în orașul Teiuș, strada Primăverii – finalizat în noiembrie 2017, la care se adaugă modernizarea a 23 de străzi în orașul Teiuș – lucrări care au termenul de finalizare anul 2020.

Potrivit primarului orașului Teiuș, Mirel Hălălai, ”așa cum am spus, prioritatea numărul 1 a mandatului meu o reprezintă asfaltarea tuturor străzilor din localitate, iar asta o să se întâmple doar după finalizarea lucrărilor de canalizare și alimentare cu apă potabilă. Astfel, Guvernul României, prin PNDL, a acceptat proiectul de reabilitare a 23 de străzi, proiect pe care l-am depus la Ministerul Dezvoltării. După studiile de fezabilitate, proiectare și licitații s-a ajuns la selectarea firmei care execută lucrarea. Deja s-a emis ordinul de începere a lucrărilor, iar asfaltarea străzilor devine realitate. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere, încredere și răbdare. Mulțumesc domnului deputat Ioan Dîrzu pentru implicarea și aplecarea sa asupra problemelor orașului nostru”.

A.D.T.

Acest articol a fost citit de 177 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.