Rămâi conectat

Administrație

La Teiuş, o echipă social-democrată va conduce oraşul. Primarul Mirel Hălălai este secondat de viceprimarul Ioan Achimescu

Publicat

în

halalai-depunere-juramant-iun-2016La Teiuș a avut loc recent ședința de constituire a Consiliului Local, reuniune în cadrul căreia consilierii, alături de primarul Mirel Hălălai au depus jurământul. În prezența prefectului Cornel Murg, cei 15 aleși locali au depus jurământul, alături de primarul Mirel Hălălai.

Funcția de viceprimar al orașului Teiuș va fi deținută, în acest mandat, de Ioan Achimescu (PSD), care a depus și el jurământul și a fost validat. Noul Consiliu Local al orașului Teiuș este format din 15 consilieri: PSD – 9: Mihai Ungur, Ioan Achimescu, Ioan Nicolae Florea, Mihai Ovidiu Lazăr, Nicolae Orbu, Cornel Popa, Ilie Opruţa, Ana Boţan; PNL – 4: Ştefan Cosmin Giurgiu Sîrb, Dorin Mateica, Teodor Milles, Cornel Crişan; PMP – 2: Florin Tricu, Paul Lucian Hariton. Mai amintim că primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai, a fost reales în această funcție de 60,89 la sută dintre teiușenii prezenți la urne, la alegerile locale din 5 iunie. Primarul Mirel Hălălai le-a mulțumit celor care i-au fost aproape, locuitorilor orașului, pentru încrederea acordată pentru încă un mandat, o nouă etapă de reconstrucție a orașului Teiuș. Le-a mulțumit cetățenilor pentru că au înțeles că fără a avea aproape un consiliu local cu care să se poată consulta, care să-l sprijine în toate acțiunile menite să schimbe fața orașului nu va reuși să-și ducă la bun sfârșit proiectele. Edilul orașului, a subliniat că va ține seama de comunitate și de nevoile ei, iar vocea oamenilor din Teiuș și din localitățile aparținătoare va fi foarte importantă în stabilirea acțiunilor de viitor, în modernizarea localităților. Primarul Hălălai a declarat că necesara rețea de apă potabilă de la Căpud, care a fost până acum doar la stadiul de promisiune electorală, începe să devină realitate, prin eforturile orașului Teiuș și ale SC Apa CTTA. Se lucrează la montarea rețelei stradale, iar după terminarea rezervorului și a stației de pompare din Pețelca se vor face probe de presiune. La final, gospodăriile localnicilor vor fi branșate la rețea și toți locuitorii satului vor avea apă la robinete.

A. D. T.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Administrație

Hrană sănătoasă, pentru perșcolarii și elevii din orașul Teiuș

Publicat

în

Peste 600 de elevi și 100 de preșcolari din Teiuș vor beneficia de ordinul de începere a Programului Național „Masa Sănătoasă”. Ordinul de începere a programului a fost semnat pe 3 iunie.

„Astăzi, 3 iunie 2024, s-a semnat ordinul de incepere a serviciilor de catering in cadrul Programului National „Masa Sănătoasă” pentru elevii si prescolarii Liceului Teoretic Teiuș!

120 prescolari si 631 elevi vor beneficia in cadrul programului de hrană sanătoasă, adecvată vârstei și nevoilor nutritive! Este un motiv de satisfactie atât pentru administratia locală teiuseană, dar si pentru copii si parinti faptul ca suntem integrati in acest program guvernamental, care aduce reale beneficii in dezvoltarea armonioasă a copiilor nostri!

Mulțumiri celor ce au fost alaturi de teiuseni in acest demers incununat de succes, al cărui rezultate o să le observăm cu totii in timp!” au transmis reprezentații Primăriei Teiuș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administrație

Drum nou amenajat spre cimitirul sătesc din Beldiu. Va asigura accesul catre capela mortură care urmează a fi construită

Publicat

în

În satul Beldiu au început la sfârșitul săptămânii lucrările de amenajare a noului drum spre cimitirul sătesc. Acesta va asigura către capela ce urmează să construită. Totodată se lucrează și la Căminul Cultural din localitate.

„Se lucrează la accesul spre cimitirul sătesc Beldiu, o lucrare absolut necesară si asteptată de cetătenii din sat! Se excavează stratul vegetal, urmează straturile suport si montarea dalelor, lucru ce va permite realizarea unui drum de acces sigur si civilizat! Într-un viitor apropiat, pe lângă accesul catre cimitir, drumul pavat va asigura si accesul catre capela ce urmează a fi construită aici!

La căminul cultural Beldiu se execută lucrari de reparatii si zugrăveli interioare, după înlocuirea instalatiilor electrice, in totalitate si in scurt timp se vor monta corpurile de iluminat, întrerupătoarele si prizele!”, au anunțat reprezentanții administrației locale.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administrație

La Teiuș, vegetația din toaletări este preluată printr-o modalitate pusă la dispoziție de primărie

Publicat

în

Având în vedere sezonul specific curățeniei de primăvară în grădini și livezi, Primăria Orașului Teiuș va asigura preluarea în vederea compostării, folosind o tehnologie modernă, pentru crengile și vegetația lemnoasă, rezultate în urma curățării arborilor și arbuștilor din gospodăriile proprii ale teiușenilor, inclusiv din satele aparținătoare.

Preluarea se realizează, începând cu data de 4 martie 2024, de luni până vineri, între orele 10.00-18.00, la locul de depozitare – compostare situat în Teiuș, strada Horea ( Moara Dracilor), gratuit, singura condiție fiind aceea de a se aduce doarmaterial lemnos.

Teiușenii sunt îndemnați ca înainte de a se deplasa la platforma de depozitare-compostare, să se informeze telefonic, la numărul 0740.149.959 (Alin Aldea, responsabil de activitate din partea Primăriei Teiuș).


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administrație

Cristina Man, angajată a Primăriei Teiuș, a încetat din viață. Mesaj de condoleanțe din partea colegilor

Publicat

în

Primăria Teiuș este în doliu după ce Cristina Man, angajată a instituției, a încetat din viață. Un mesaj de condoleanțe din partea colegilor a fost postat pe pagina de Facebook.

„Cu profundă durere am primit știrea despre trecerea în neființă a colegei noastre din Primăria Teiuș, Cristina Man.

Marcați de plecarea prea devreme dintre noi, a colegei noastre, ne este greu să vorbim la trecut de ea, o persoană optimistă cu spirit tânăr. A lăsat în urmă durere și un imens gol, nouă colegilor, familiei, părinților, prietenilor, ne va lipsi prezența ei în mijlocul nostru.

Compasiune și sincere condoleanțe, suntem alături de familia greu încercată în aceste momente de maximă durere și tristețe. Rugăciunile noastre sunt tot ce putem oferi în aceste momente complicate!

Dumnezeu să o odihnească în pace și să aline sufletele celor rămași!”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administratie

Stiri din zonă

Stiri din Alba

Politica

Stirea ta

Societate

Sport

Publicitate

Economie

Articole Similare

teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius