teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » La Liceul Teoretic Teiuș se desfășoară în aceste zile proiectul „Ziua Europeană a limbilor străine”

La Liceul Teoretic Teiuș se desfășoară în aceste zile proiectul „Ziua Europeană a limbilor străine”

Publicat în 26.09.2013 la ora 9:20

proiect-teiusLa Liceul Teoretic Teiuș se află ȋn desfășurare, ȋntre 16 și 26 septembrie 2013, proiectul ”Ziua europeană a limbilor străine”, care are ca obiective promovarea bogăției lingvistice și culturale a Europei.

Este o bogăție care trebuie păstrată și cultivată, încurajarea învățării pe tot parcursul vieții, atât în școală, cât și în afara ei, cu scopul de a studia, dar și pentru nevoi profesionale, pentru mobilitate, pentru simpla plăcere de a învăța sau pentru schimburi intraculturale, motivarea folosirii resurselor infodocumentare multilingvistice (dicționare, ghiduri de conversații, cărți tipărite în alte limbi etc.)”, spune prof. Romina Pop, reprezentantul liceului.

Ȋn acest scop ȋn ziua de 26 septembrie 2013, se vor derula o serie de activități dedicate elevilor claselor I-XII, care  ȋi vor familiariza cu limbile europene : concursuri, karaoke, realizarea unor stickere, prezentări power-point.

Acest articol a fost citit de 380 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.