Rămâi conectat

Știri din zonă

Intervenție a pompierilor din Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Benic

Publicat

în

Pompiereii militari din Alba Iulia au fost solicitați să intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Benic, comuna Galda de Jos.

„Detasamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Benic, comuna Galda de Jos. Incendiul se manifesta la o anexă gospodarească pe o suprafață de aproximativ 40mp, cu pericol de propagare la casă. Forțele de intervenție lucrează pentru localizarea și stingerea incendiului. Fără victime. Forțe alocate: 2 x ASAS”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: „Incendiul a fot localizat și lichidat în limitele gasite. Datorita intervenției rapide a pompierilor militari s-a reușit localizarea și lichidarea acestuia la scurt timp după sosirea forțelor de intervenție, limitandu-se pericolul propagarii acestuia si la celelalte construcții din proximitate”, a mai transmis ISU Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public din comuna Stremț

Publicat

în

La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa.

Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind vizat tronsonul drumului Stremt-Geoagiu de Sus-Valea Mănăstirii.

De asemenea, administrația locală din Stremț are în vedere obținerea unei noi finanțări, pentru modernizarea iluminatului public pe străzile din comună.

„Am început lcrările aferente proiectului „Modernizarea sistemului de iluminat public in comuna Stremț”, proiect prin care am obținut de la Fondul de Mediu suma de 999.936,52 lei finanțare nerambursabilă. Prin acest prim proiect cu finanțare nerambursabilă se va moderniza iluminatul public pe tronsonul drumului Stremț-Geoagiu de Sus-Valea Mănăstirii. Totodată suntem în curs de obținere a unei noi finanțări, tot prin Fondul de Mediu, de aceeași valoare, prin care vom moderniza iluminatul public pe străzile din comuna Stremț”, a transmis primarul Popa Traian Ștefan.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Tânăr de 18 ani din Coșlariu reținut de polițiști, după ce a agresat un cetățean în apropierea unui parc din localitate

Publicat

în

Luni, 8 aprilie 2024, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din localitatea Coșlariu, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

Se pare că, în după amiaza zilei de 6 aprilie, pe fondul unor discuții contradictorii pe care le-ar fi avut cu un alt tânăr de 20 de ani, din localitatea Coșlariu, în timp ce se aflau în apropierea unui parc din localitate, l-ar fi agresat și i-ar fi provocat leziuni în zona feței, pentru vindecarea cărora ar avea nevoie de 20-25 de zile de îngrijiri medicale, conform concluziilor medico-legale.

Cercetările sunt continuate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 78 de ani din Stremț cercetat de polițiști, după ce a fost depistat în timp ce conducea un ATV fără a avea permis

Publicat

în

Sâmbătă, 6 aprilie 2024 în jurul orei 01.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat un bărbat de 78 de ani, din comuna Stremț, în timp ce conducea un ATV, pe raza localității Cetea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de conducătorul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Un motociclist a decedat pe DN 1, în afara localității Sântimbru, după ce a fost lovit de un autoturism

Publicat

în

Astăzi, 2 aprilie 2024, în jurul orei 07.40, pe Drumul National 1, la km 389, în afara localității Sântimbru, un bărbat de 40 de ani, din comuna Sântimbru, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 64 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, motociclistul a decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  ucidere din culpă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administratie

Stiri din zonă

Stiri din Alba

Politica

Stirea ta

Societate

Sport

Publicitate

Economie

Articole Similare

teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius