teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » Inconștiența și nesimțirea unor cetățeni din Teiuș creează probleme grave sistemului de canalizare al orașului

Inconștiența și nesimțirea unor cetățeni din Teiuș creează probleme grave sistemului de canalizare al orașului

Publicat în 08.01.2020 la ora 16:50

Reprezentanții primăriei Teiuș apelează la întelegerea și sprijinul cetățenilor și lansează rugămintea ca aceștia să nu mai arunce gunoaie în sistemul de canalizare. În plus cetățenii sunt îndemnații să apeleze la Poliția Locală pentru orice sesizare cu privire la aceste fapte antisociale.

„Una din preocupările administrației locale din Teiuș a fost cea legată de asigurarea condițiilor absolut necesare unui trai civilizat (apa, canalizare, străzi modernizate). Astfel la nivelul anului 2019, prin eforturi și investiții deosebite, ce depășesc 8.200.000 lei(1.725.000 euro),rețeaua de canalizare și branșamente individuale acoperă peste 85% din suprafața orașului nostru și lucrăm în continuare la acoperirea integrală.

Din păcate dorința noastră, a tuturor de a trăi într-un oraș civilizat se lovește de nepăsarea și inconștiența unor concetățeni de-ai noștri, care confunda rețeaua de canalizare cu tomberoanele de gunoi, aducând mari prejudicii orașului nostru, blocând sistemul de canalizare.

Stația de pompare de pe strada Horea, care deservește străzile: Clujului(parțial), Primăverii, Ardealului, Andrei Mureșanu, Progresului, Simion Bărnuțiu și Horea) a fost blocată și la acest sfârșit de an 2019 și începutul anului 2020 de inconștiența celor ce ridică capacele de canalizare și aruncă tot ce le prisosește.

Față de această situație, care va bloca și distruge sistemul de canalizare și pompare, făcându-l inutilizabil, facem un apel tuturor cetățenilor serioși și responsabili din orașul nostru pentru a face front comun împotriva celor ce aruncă altceva în afară de apă uzată menajeră din gospodărie în sistemul de canalizare, aducând la cunoștința Poliției locale Teiuș, telefon 0726128938, orice fel de acțiune ce ne deranjează pe toți”,  au declarat reprezentanții primăriei Teiuș.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 436 ori

Comentarii

Un Comentariu la Inconștiența și nesimțirea unor cetățeni din Teiuș creează probleme grave sistemului de canalizare al orașului

  1. Popica Răspunde

    09.01.2020 la 7:51

    Castiga bani completand sondaje.

    Inscrie-te aici http://bit.ly/31pLncZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.