teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Politică » În comuna Stremț este nevoie de schimbare

În comuna Stremț este nevoie de schimbare

Publicat în 15.04.2016 la ora 16:17

Interviu cu domnul Corneliu Florea, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Stremț.

Rep.: Domnule Corneliu Florea, pentru început aș vrea să ne spuneți câteva lucruri despre dumneavoastră.
C.F.: Am 43 de ani, sunt fiu al satului Stremț, locuiesc în Stremț și sunt căsătorit aici. De profesie sunt constructor structuri și de aproape un deceniu sunt administratorul firmei S.C. Mart Cons S.R.L., firmă cu peste 20 de angajați, care activează peponderent în domeniul construcțiilor civile și industriale.
Rep.: Din ce motive v-ați decis să candidați?
C.F.: Din punctul meu de vedere și al majorității locuitorilor din Stremț, actuala conducere a comunei este depășită. În comuna Stremț este nevoie de schimbare. Nu neg, s-au făcut anumite lucruri, dar se poate mai mult, mult mai mult. Sunt un om de echipă și împreună cu echipa PNL din Stremț și cu ajutorul oamenilor din comună știu că putem dezvolta proiecte care să ducă la o evoluție constantă a comunității, pentru binele nostru și al copiilor noștri.
Rep.: Vorbiți de proiecte. La ce vă referiți?
C.F.: M-am hotărât să candidez la funcția de primar al comunei Stremț având în vedere mai multe aspecte. Consider că am experiența și cunoștiințele necesare pentru a conduce comuna Stremț către un grad mai mare de civilizație și confort, atât în centrul de comună, cât și în satele aparținătoare. Și în acest caz mă refer în principal la extinderea rețelelor de apă și canalizare, precum și la servicii medicale și de educație. Cred, de asemenea, că prin măsuri concrete putem oferi tinerilor alternativa de a rămâne în mediul rural. Iar în acest caz soluțiile țin de crearea de locuri de muncă, construirea de locuințe sociale, stimularea antreprenoriatului și oferirea de sprijin pentru accesarea fondurilor europene. Știu că educația este un pilon de bază al evoluției societății românești, iar din funcția de primar voi sprijini în mod deosebit educația și cultura, deoarece cred că este de datoria administrației publice locale să contribuie la asigurarea de condiții pentru formarea și educarea copiilor. Necesitatea dezvoltării turistice a comunei este încă un element important. Eu voi face tot posibilul pentru a readuce Stremțul pe harta localitaților turistice prin programe de valorificare a lacului din comună, o fostă „perlă turistică” a județului. Acestea sunt doar câteva dintre obiectivele pe care le voi pune în practică împreună cu echipa de consilieri, în cazul în care cetățenii comunei ne vor acorda încrederea lor. Evident, aștept și propuneri de proiecte de dezvoltare și din partea locuitorilor comunei și-i asigur că eu și echipa PNL Stremț le vom lua în considerare și vom face tot posibilul spre a fi duse la îndeplinire.
Rep.: Domnule Corneliu Florea vă mulțumim și vă dorim mult success!

Acest articol a fost citit de 691 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.