teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Elevii Liceului Teoretic Teiuș au vizitat fabrica de materiale de construcție „Baumit”

Elevii Liceului Teoretic Teiuș au vizitat fabrica de materiale de construcție „Baumit”

Publicat în 28.10.2016 la ora 22:12

elevi-teius-vizita-baumit-oct-2016Printre activităţile derulate în cadrul săptămânii „Să ştii mai multe să fii mai bun!” la Liceul Teoretic Teiuş, s-a numărat şi vizita tematică a unui grup de elevi la fabrica Baumit din localitate.

Acţiunea a avut loc miercuri, 26 octombrie 2016 şi a avut drept scop observarea directă a modului de fabricare a materialelor folosite pentru construcţia locuinţelor, formarea spiritului antreprenorial, dezvoltarea respectului pentru muncă şi pentru mediul înconjurător.

Explicaţiile primite au facilitat înţelegerea, de către elevi, a procesului tehnologic de fabricare a produselor finite. Elevii au fost impresionaţi de complexitatea utilajelor şi de gradul ridicat de organizare, automatizare şi control al proceselor. Ei au apreciat faptul că fabrica a sprijinit şcoala şi comunitatea locală în diverse lucrări de construcţii şi renovări.

Desfăşurarea acestei lecţii despre muncă, viaţă şi responsabilitate a fost coordonată de profesoarele de ştiinţe ale naturii Maria Lup, Sanda Jude, Rodica Coroi şi Angela Mărginean.

Prof. Romina Pop

Acest articol a fost citit de 43 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.