teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Știri din zonă » Doi adolescenți din Stremț au furat un autoturism si au plecat cu el la plimbare

Doi adolescenți din Stremț au furat un autoturism si au plecat cu el la plimbare

Publicat în 19.08.2013 la ora 16:53

masina_politie_logan_teiusUn cetățean din comuna Stremț i-a anunțat pe polițiști că în dimineața zilei de data de 17 august 2013 şi-a găsit autoturismul (pe care îl lăsase parcat în curtea locuinţei), avariat la bara din spate şi portbagaj.

În urma activităţilor de cercetare a rezultat că în noaptea de 16/17 august, în jurul orei 1.30, M.D.B., de 16 ani împreună cu un alt minor de 15 ani, ambii din Stremț, au pătruns în curtea locuinţei reclamantului, profitând de faptul că poarta era descuiată şi au sustras autoturismul care avea cheile în contact.

Mașina a fost condusă pe drumurile publice de către minorul de 15 ani care, într-o încercare de efectuare a unei manevre de întoarcere, a lovit un gard, avariind astfel autoturismul după care suspecţii au parcat autoturismul în curtea locuinţei reclamantului.

Faţă de cei doi suspecţi, poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat  iar faţă de minorul care a condus autoturismul s-a reţinut şi comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, părăsirea locului accidentului produs ca urmare a comiterii unei infracțiuni şi distrugere.

Acest articol a fost citit de 417 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.