teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Cum va fi VREMEA în luna ianuarie 2021. Prognoza METEO pentru primele 4 săptămâni | teiusinfo.ro

Cum va fi VREMEA în luna ianuarie 2021. Prognoza METEO pentru primele 4 săptămâni | teiusinfo.ro

Publicat în 29.12.2020 la ora 22:25

Prognoza meteo pentru luna ianuarie 2021 • Vremea pentru prima lună din anul 2021 | teiusinfo.ro

Meteorologii anunță că prognoza meteo pentru luna ianuarie 2021 indică temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit și precipitații normale, potrivit ANM

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au publicat  buletinul cu estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru perioada 28 decembrie 2020 – 25 ianuarie 2021.

Citește și: Mesaje de Anul Nou. Urari de Anul Nou. Felicitari de Anul nou. Mesaje de Revelion. SMS de Anul Nou

Săptămâna 28 decembrie 2020 – 4 ianuarie 2021, meteorologii prognozează că valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în zona Carpaților Meridionali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

În cea de-a doua săptămână a anului 2021, 4-11 ianuarie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în zonele montane și sub-montane din jumătatea sudică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

În intervalul 11 – 18 ianuarie, ANM estimează că temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Citește și: MESAJE de SFANTUL IOAN. Urări de Sf Ion. Felicitări de Sfântul Ioan. Mesaje de „La mulţi ani” care pot fi trimis prin SMS de Sfântul Ioan Botezătorul

În ultima săptămână din prognoză, 18 – 25 ianuarie, se va menține același tren, iar mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi posibil excedentare, local, în nord- vestul țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 51 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.