teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Politică » Cosmin Giurgiu este omul de care are nevoie Teiuşul

Cosmin Giurgiu este omul de care are nevoie Teiuşul

Publicat în 20.04.2016 la ora 12:10

cosmin giurgiu-teiusViceprimarul oraşului Teiuş, profesorul Cosmin Giurgiu, este un politician din noua generaţie, un om în care foarte mulţi teiu­şeni îşi pun încrederea.

În vârstă de 40 de ani,  absolvent al Facultăţii de Matematică din cadrul prestigioasei universităţi „Babeş-Bolyai” din Cluj – Napoca, el este şi candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al Teiuşului, la alegerile locale din acest an. Din punct de vedere al formării profesionale este şi absolvent al Facultăţii de Management, având, de asemenea, în CV şi un masterat în Drept financiar, fiscal şi vamal. Cosmin Giurgiu este preşedintele organizaţiei PNL Teiuş şi coordonatorul unei echipe de liberali inimoşi care vor să câştige alegerile locale din iunie 2016.
„După mulţi ani de management în mediul privat şi patru ani în funcţia de viceprimar al oraşului Teiuş, pentru mine administraţia a devenit o ecuaţie cu foarte puţine necunoscute. Sunt în această funcţie pentru că vreau să lucrez pentru oameni şi vreau să am un aport important la dezvoltarea oraşului în care am trăit şi trăiesc. Nu am intrat în politică pentru avantaje personale. Am ales acest drum pentru că sunt convins că acest oraş merită mai mult şi trebuie să ajungă să îşi merite titulatura. Nu mai vreau ca teiuşenii să circule pe drumuri de pământ în oraşul lor, sau să îşi caute o viaţă mai bună în altă parte. Din păcate, bugetul actual al oraşului este unul de funcţionare, de subzistenţă, nicidecum unul de dezvoltare. Or tocmai din acest motiv, avem noi nevoie de câteva elemente esenţiale pentru dezvoltarea localităţii noastre: de infrastructură, de facilităţi pentru investitori, de locuri de muncă pentru teiuşeni. Iar aceste obiective nu sunt posibile cu actualul buget. Există însă alternative care, din păcate, au fost insuficient exploatate până acum. Şi aici mă refer la două mari capitole din ceea ce va fi «cartea guvernării oraşului Teiuş» începând din iunie 2016: un parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba, prin care să poată să fie asfaltaţi peste 20 de kilometri de străzi din oraşul Teiuş, înfiinţarea unui departament special pentru accesarea fondurilor europene. Sunt doar câteva idei pe care eu şi echipa mea le avem în vedere şi vrem să le punem în practică. Pentru noi contează ideile bune şi oamenii serioşi care vor şi pot să le pună în practică, deoarece numai aşa vom putea face din Teiuş un oraş modern în adevăratul sens al cuvântului”, ne-a declarat Cosmin Giurgiu.

Acest articol a fost citit de 412 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.