teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Știri din zonă » Colectivul SAJ Alba a donat pachete pentru 18 familii izolate din comuna Întregalde

Colectivul SAJ Alba a donat pachete pentru 18 familii izolate din comuna Întregalde

Publicat în 30.12.2020 la ora 20:31

Membrii Serviciului Județean de Ambulanță Alba au hotărât să-și ajute și în alt mod semenii, așa că au lăsat deoparte defibrilatoarele și monitoarele, aducând speranță și bucurie pentru 18 familii izolate, din comuna Întregalde.

Aceștia nu s-au lăsat învinși nici de oboseală, nici de programul extins de lucru din cauza pandemiei de coronavirus și s-au înțeles imediat pentru a sări în ajutorul persoanelor izolate și fără ajutor din această zonă de munte.

Salvatorii din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Alba au decis să aducă zâmbetul pe buze unor familii nevoiașe din comuna Întregalde, astfel au organizat o acțiune prin care au distribuit mai multe pachete cu alimente pentru sărbători.

Acest gând a pornit de la un coleg al acestora, originar din comuna Întregalde, care deja cunoștea câteva familii care ar avea nevoie de un mic ajutor în această perioadă.

Colegii au răspuns imediat inițiativei, formând pachete cu alimente pentru a oferi și celor defavorizați din puținul lor.

Împreună cu reprezentanții primăriei comunei au discutat și stabilit un număr de 18 familii cărora să le vină în ajutor în această perioadă a sărbătorilor.

„Înarmați” cu pachete au străbătut cu bucurie și voie bună toată comuna pentru a ajunge la casele izolate, trecând peste apă și urcând pe dealuri pentru că nicio familie sa nu rămână fără un mic dar de sărbători.

La finalul acestei zile în care au umblat în toată comuna pentru a „salva suflete”, o parte din aceștia s-au întors la muncă a-și relua activitatea.

Acest articol a fost citit de 34 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.