teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Ceremonie organizată astăzi, 6 iunie 2019, în Parcul central al orașului Teiuș cu prilejul Zilei Eroilor

Ceremonie organizată astăzi, 6 iunie 2019, în Parcul central al orașului Teiuș cu prilejul Zilei Eroilor

Publicat în 06.06.2019 la ora 16:59

Parcul Central al orașului Teiuș s-a dovedit neîncăpător astăzi, 6 iunie 2019, pentru localnici și invitați la ceremonia organizată cu prilejul Zilei Eroilor.

Au participat prefectul județului Alba, primarul orasului, consilieri locali, echipa Primariei Teius, angajați ai Poliției Teius, detașamentul de onoare al Batalionului 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia, preoți parohi din localitate și nu numai, elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic Teiuș, într-un cuvânt toti cei care au vrut și au reușit sa transforme o zi cu o încărcătură deosebita intr-una cu adevărat specială.

Într-o atmosferă fierbinte atât la propriu cât și la figurat s-a adus un binemeritat omagiu tuturor eroilor neamului care șia-u dat viața pe câmpurile de lupătă, pentru integritatea și neatârnarea patriei noastre.

Evenimentul din Parcul central a fost precedat de acțiuni similare, desfășurate pe parcursul zilei la mormântul eroilor din cimitirul Greco Catolic, precum și la Monumentul Soldatului român, din zona Liceului Teoretic Teius.

Glorie eternă eroilor neamului!

 

Acest articol a fost citit de 46 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.