teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Cadavrul găsit ieri în Mureș pe raza balastierei Beldiu a fost identificat

Cadavrul găsit ieri în Mureș pe raza balastierei Beldiu a fost identificat

Publicat în 18.04.2013 la ora 11:52

Poliţiştii din Teiuş continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul unui bărbat al cărui cadavru a fost găsit în râul Mureş.

Prezența trupului neînsuflețit al bărbatului în dreptul balastierei Beldiu a fost semnalată ieri dimineață, prin 112. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Orașului Teiuş şi personal din cadrul ISU Alba care au scos cadavrul din apă. La examinarea sumară a acestuia nu au fost descoperite urme de violenţă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, cadavrul a fost identificat, acesta aparţinând lui Petaca Ioan, de 34 de ani, din Aiudul de Sus, care era dispărut de la domiciliu din data de 20 martie 2013 şi care era dat în urmărire naţională. În ziua dispariţiei bărbatul i-a spus fratelui său că intenţionează să se sinucidă din cauză că  l-a părăsit soţia.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de medicină Legală Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 465 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.