teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » Ca urmare a sondajului pe care l-a inițiat, primarul orașului Teiuș a redus bugetul ZILELOR ORAȘULUI pentru a avea mai mulți bani pentru infrastructură

Ca urmare a sondajului pe care l-a inițiat, primarul orașului Teiuș a redus bugetul ZILELOR ORAȘULUI pentru a avea mai mulți bani pentru infrastructură

Publicat în 02.07.2019 la ora 7:30

Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai a avut o initițativă inedită. A realizat un sondaj prin care și-a întrebat concetățenii dacă să se renuțe sau nu la zilele orașului:

”Sondajul pe care l-am propus acum câteva zile mi-a dat de gândit… 708 persoane au votat pentru a continua sărbătoarea Zilelor Orașului Teiuș și 1200 pentru a folosi banii pentru finalizarea proiectelor începute deja sau pentru proiecte viitoare.

Este important pentru mine orice sfat cu atăt mai mult când acesta vine de la atât de multă lume. Am învățat mult în aceste zile iar dezbaterea civilizată este motor al dezvoltării orașului nostru.

În urma analizei serioase, după interpretarea acestui sondaj, am tras câteva concluzii importante, concluzii pe care o sa le propun Consiliului Local in așa fel încât să luăm cea mai bună decizie, pentru a răspunde așteptărilor fiecărui cetățean al acestui oraș.

Voi propune continuarea sărbătorii Zilele Orașului Teiuș cu condiția că o să folosim cât mai multe valori autohtone în așa fel încât tradiția să fie la ea acasă și banul să fie folosit cu maximă responsabilitate. Nu se poate să cheltuim sume importante atâta timp cât încă orașul este “sub asediul”utilajelor de construcții care lucrează la noi. Avem atât de multe proiecte începute în oraș în așa fel încât avem nevoie de orice ban economisit. O sa asfaltăm TOATE DRUMURILE, o să refacem scolile, o să construim și un centru cu piscine, o să terminăm și podul de la Căpud, dar toate cu răbdare și încredere.

Ne revedem cu drag la un mic și o bere alături de cei dragi la sărbătoarea noastră a teiușenilor !

După discutia din Consiliu Local o să va dau noi informații despre sărbătoare.”  a scris primarul Mirel Vasile Hălălai.

Acest articol a fost citit de 372 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.