teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Astăzi au fost date publicității, de catre I.S.J. Alba, rezultatele parţiale la simularea pentru Bacalaureat și Evaluare Națională

Astăzi au fost date publicității, de catre I.S.J. Alba, rezultatele parţiale la simularea pentru Bacalaureat și Evaluare Națională

Publicat în 24.01.2013 la ora 17:52

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a publicat rezultatele parţiale ale primei probe de simulare pentru Bacalaureat şi Evaluare Naţională. Astfel, din lucrările elevilor de clasa a XII-a centralizate pănâ acum, reiese faptul că 33,5% din tineri au obţinut notă peste 6. În ceea ce îi priveşte pe colegii lor mai mici, 39,17% din cei care au susţinut proba la matematică au luat note peste 5.

Până în acest moment au fost centralizate 2468 din 3728  de lucrări (74,98%) susţinute de elevii de clasa a VIII-a din judeţul Alba.  Proba la matematică a fost trecută de 931 de elevi.
La proba de Limba şi Literatura Română, din cadrul simulării pentru Bacalaureat, au fost centralizate 1151 de lucrări din 3247, iar conform cifrelor parţiale 386 de elevi au obţinut notă de trecere.

Astăzi au fost programate probele la matematică sau istorie, pentru elevii de liceu şi testarea la Limba şi Literatura Română pentru cei din clasa a VIII-a. Prezenţa liceenilor la simulare în această zi a fost de 83% (3783 potenţiali absolvenţi, 3143 prezenţi), mai puţin cu 2,9% ca la Limba şi Literatura Română. Majoritatea absenţilor sunt de la seral. Nu au fost înregistrate incidente.
La simularea pentru Evaluarea naţională prezenţa la proba de Limba şi Literatura Română a fost la fel ca cea de la matematică. 3193, de elevi s-au prezentat la testare din totalul de 3280 înscrişi. Nici în acest caz nu s-au semnalat incidente.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 408 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.