teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Antonia a oferit un show de zile mari la Teiuș

Antonia a oferit un show de zile mari la Teiuș

Publicat în 31.08.2014 la ora 14:41

antonia-concert-teiusZilele orașului au adus în acest an la Teiuș activități sportive, demonstraţii off road, dansuri, demonstraţie de fitness Kangoo Jumps, lansări de carte dar și un super concert, la care capul de afiș a fost ținut de Antonia, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România.

Deși este însărcinată de ceva vreme, iar la sfârșitul anului va deveni din nou mămică, frumoasa brunetă nu s-a menajat deloc și a făcut spectacol cântând și dansând alături de cel puțin 1.000 de teiușeni. Antonia nu a venit singură la concert, ci însoțită de dansatorii ei care au fost aplaudați la scenă deschisă pentru momentele de freestyle sau beat box.

Pe lângă aceste calități native, o voce superbă și un trup de invidiat, Antonia a arătat, la Teiuș, unde s-a aflat pentru prima dată, că este și o fire modestă, iar când a fost întrebată cum se simte, dat fiind faptul că a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România, Antonia a răspuns. ”Eu consider că avem foarte multe femei frumoase la noi în țară, dar multe nu sunt descoperite. Mă simt norocoasă”.

Pentru viitor, Antonia are în vedere pregătirea unei piese mai vesele, care cu siguranță va impresiona auditoriul.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 528 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.