teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » ANFP organizeză concurs pentru ocuparea unui post de șef la Serviciul Buget-Finanțe din cadrul Primăriei Teiuș

ANFP organizeză concurs pentru ocuparea unui post de șef la Serviciul Buget-Finanțe din cadrul Primăriei Teiuș

Publicat în 23.02.2015 la ora 8:53

primaria-teiusAgenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de şef serviciu – Serviciul Buget Contabilitate, Finanțe, Ajutor Social, Administrație Publică, Transport, din cadrul Primăriei Orașului Teiuș, Județul Alba.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

– 19 martie 2015, ora 10:00: proba scrisă;
– data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 272 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.