teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » A fost semnat contractul privind construcția unui Centru de Tineret dotat cu bazin de înot, sală de gimnastică și bowling, la Teiuș

A fost semnat contractul privind construcția unui Centru de Tineret dotat cu bazin de înot, sală de gimnastică și bowling, la Teiuș

Publicat în 28.12.2020 la ora 15:12

Un pas important, mic pentru regiune, dar mare pentru comunitatea teiuseană s-a făcut astăzi la Primaria orașului Teius, unde în prezența reprezentantului constructorului S.C. Aria Construct S.R.L. și al proiectantului S.C. Capitel Proiect S.R.L., respectiv al primarul orașului Teius, Mirel Vasile Hălălai, s-a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrării “Centru pentru tineret”, o lucrare in valoare de 12.084.406,84 lei, cu finanțare din fonduri europene, prin Programul POR.

„Este un obiectiv așteptat de cei tineri, dar și de cei cu mai multă experiența, care va cuprinde: sala de proiecție, sala multimedia, sala de bowling, bazin de agrement, sala multisport, vestiare, terase interioare și exterioare, zona de parc și relaxare, piste de biciclete, locuri de parcare, totul in folosul și pentru confortul concetățenilor noștri!

Speram ca in scurt timp lucrările programate la viitorul “Centru pentru tineret” sa înceapă, iar un nou obiectiv atât de dorit și de așteptat sa înnobileze fata in continua schimbare a orașului nostru”, a declarat primarul orașului Teiuș Mirel Hălălai.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 134 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.