teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » 50 de elevi de la Liceul Teoretic au luat parte la ecologizare orașului Teiuș în cadrul campaniei „Let’s do it Romania”

50 de elevi de la Liceul Teoretic au luat parte la ecologizare orașului Teiuș în cadrul campaniei „Let’s do it Romania”

Publicat în 30.09.2013 la ora 16:56

OLYMPUS DIGITAL CAMERA50 de elevi de la Liceul Teoretic Teiuş, îndrumaţi de profesori, au participat sâmbătă, 28 septembrie, la campania desfăşurată la nivel naţional “Let’s do it Romania”. Aceştia au renunţat  la programul lor  liber şi au ieşit la făcut curăţenie, ecologizând mai multe zone ale oraşului.

 Campania “Let’s do it Romania” desfăşurată în ziua de 28 septembrie promovează acţiuni concrete în lupta pentru mediu,  respectul faţă de mediul înconjurător, faţă de locurile pe care le vizităm şi în care ne desfăşurăm activitatea zi de zi. Astfel,  un număr de aproximativ 50 de elevi din clasele V-XII, însoţiţi de cadre didactice de la Liceul Teoretic Teiuş au răspuns pozitiv la chemarea adresată prin intermediul campaniei. Zonele care au fost curăţate s-au localizat în colaborare cu voluntarii de la Asociaţia Caritas din Alba Iulia şi cu Primăria oraşului Teiuş.

 ”Profesorii au avut ocazia să aprecieze implicarea elevilor în activităţi de voluntariat, elevii au învăţat că trebuie să contribuie fiecare la crearea şi menţinerea unui spaţiu public plăcut şi civilizat, iar comunitatea locală, ca principal beneficiar al acestui proiect, va conştientiza că ne e mai bine tuturor dacă ne respectăm unul pe altul şi ne implicăm fiecare în problemele oraşului.Cu toţii vom trăi într-un mediu mai curat şi mai sănătos!”, a transmis prof. Romina Pop, de la Liceul Teoretic Teiuş.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 317 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.