teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Politică » Un candidat din partea PNL la Consiliul Local le „arată” teiușenilor ce vor primi dacă ei vor câștiga alegerile

Un candidat din partea PNL la Consiliul Local le „arată” teiușenilor ce vor primi dacă ei vor câștiga alegerile

Publicat în 31.05.2016 la ora 11:01

candidat-pnl-teius-gesturi-obscene-mai-2016Am vazut cu indignare imaginile aparute pe youtube, imagini in care candidatul la un post de consilier local al PNL Teius domnul Micu Marin adresa gesturi obscene unui cetatean chiar in central orasului Teius.

Este cu atat mai reprobabil gestul cu cat in grupul de oameni in care se afla candidatul de consilier local era si consilierul judetean PNL Cristea Petru , candidatul de primar din partea PNL domnul Giugiu Sarb Cosmin, consilierii locali PNL Horatiu Onita, Milles Teodor, precum si candidatul de consilier local Aurel Sarb care nu au facut nimic sa opreasca aceste gesturi nelalocul lor, ba mai mult s-au amuzat copios. Facem apel pe aceasta cale domnului presedinte al Consiliului Judetean Alba domnul Ioan Dumitrel pe care l-am vazut des in ultima perioada in Teius, sa ia masuri urgente de a inlatura aceste persoane din anturajul domniei sale deorece apropierea de acestea nu fac bine institutiei Consiliului Judetean cu atat mai mult cu cat acest candidat la Consiliul Local este angajat la S.C. APA CTTA institutie a Consiliului Judetean Alba. Totodata Organizatia PSD a orasului Teius cere candidatului PNL la functia de Consilier Local sa-si ceara scuze public pentru iesirea necontrolata, si sa se retraga definitiv din viata politica a orasului caruia nu ii face cinste!

BIROUL DE PRESA AL PSD TEIUS

Acest articol a fost citit de 1088 ori

Comentarii