Rămâi conectat

Politică

(P) Alegeri parlamentare 2016 – Mirel Hălălai, primar Teiuș: „Candidaţii PSD la Camera Deputaţilor şi la Senat reprezintă cea mai bună echipă !”

Publicat

în

Dragi teiuşeni,

Ca un vis au trecut patru ani de la precedentele alegeri parlamentare la care ne-am ales, pe o adevărată vreme de iarnă, parlamentarii care să ne reprezinte judeţul şi oraşul nostru în Parlamentul României. Iată că suntem în situaţia în care, ca nişte adevăraţi gospodari, trebuie să ne gândim foarte serios la viitor dar să nu uităm nici un moment trecutul şi prezentul. Astfel, vin cu fruntea sus şi cu încrederea în faţa dumneavoastră, a celor ce m-aţi investit cu încrederea deosebită de a duce pentru încă patru ani oraşul nostru drag pe o direcţie corectă, a dezvoltării şi modernităţii şi vă propun să facem împreună o scurtă trecere în revistă a activităţii parlamentare care priveşte direct oraşul nostru Teiuş.

Am ales în anul 2012 un deputat pe Colegiul Apuseni – Teiuş în persoana domnului deputat Ioan Dîrzu, om a cărui experienţă o preţuiesc şi care s-a implicat în sprijinirea în condiţiile legii a dezvoltării oraşului nostru. După cum bine ştiţi asfaltarea drumului Beldiului (DC 17) este o realitate datorită şi eforturilor şi zbaterilor domnului deputat Dîrzu care mi-a susţinut întotdeauna proiectele necesare oraşului nostru. Nu pot uita nenumăratele drumuri la Bucureşti la Administraţia Fondului de Mediu împreună cu deputatul nostru unde cu documente viabile am reuşit să repornim finanţarea lucrărilor de canalizare în Teiuş astfel că astăzi, după doi ani de la începerea lucrărilor ne putem mândri cu o reţea de canalizare şi branşamente atât de necesare teiuşenilor, lucrare finalizată în proporţie de 96%, pe care în scurt timp vrem să o extindem la nivelul întregului oraş. La insistenţele mele după cum bine ştiţi domnul deputat Ioan Dîrzu a iniţiat o lege pentru rezolvarea problemei terenurilor de pe strada Aleea Sportivă, lege aprobată de Parlament dar din obscure motive politice (spun acest lucru pentru că alte primării în situaţii absolut similare au reuşit) legea a fost dirijată de preşedintele Iohannis către Curtea Constituţională şi respinsă, astfel că din aceste eforturi s-a ales praful, iar oamenii implicaţi şi terenul de sport, respectiv parcul CFR, au rămas în continuare într-o situaţie neclară şi nerezolvată lăsându-ne în imposibilitatea amenajării folosind fonduri europene.

Oraşul nostru trebuie indiscutabil să se dezvolte, pe bază de proiecte viabile care să aibă o susţinere profundă la nivel central şi mă întreb dacă cu un singur deputat care a ţinut şi ţine la oraşul nostru şi la judeţ s-au găsit rezolvări la multe probleme atunci în ideea de a avea o echipă completă de senatori şi deputaţi care să vibreze la problemele ridicate de primarul Teiuşului vom putea face mult mai multe, bazându-ne pe proiecte care să fie corect prezentate şi urmărite în derularea lor.

Pentru toate cele arătate mai sus, pentru faptul că îi cunosc pe candidaţii PSD la Camera Deputaţilor şi la Senat, pentru că sunt convins că atât Ioan Dîrzu, Cornel Suciu, Gheorghe Damian, Daniel Breaz, Călin Andreş şi alţii reprezintă cea mai bună echipă, oameni în primul rând care au demonstrat ceva în munca, profesia şi viaţa lor, îndrăznesc să vin în faţa dumneavoastră cu dorinţa sinceră de a avea pentru noi şi copiii noştri condiţii demne de oraş aşa cum se întrezăresc şi la noi şi să vă cer să votaţi o echipă PSD parlamentară nouă în care am încredere şi care sunt convins că va face front comun cu mine în eforturile de dezvoltare a oraşului nostru. Am încredere în candidaţii noştri şi sper ca în 11 decembrie, prin votul nostru să dăm o nouă valoare noţiunii de parlamentar care să muncească şi să sprijine iniţiativele noastre care sunt până la urmă izvorâte din cerinţele oraşului pe care cu cinste îl reprezint.

Cu prietenie,

Dr. Ing. Mirel Hălălai
Primarul oraşului Teiuş

Comandat de PSD Alba/Executat de SC Unirea Pres SRL/Cod unic mandatar financiar: 11160007


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Politică

Rezultatele finale ale Alegerilor Locale din 9 iunie 2024, pentru orașul Teiuș

Publicat

în

Autoritatea Electorală Permanentă a publicat, în această după-amiază, rezultatele finale ale alegerilor locale desfășurate duminică, 9 iunie 2024, în orașul Teiuș.

Numărul de alegători care s-au prezentat la urne:

Total alegatori înscrişi în liste 5787
Total alegatori prezenţi la urne 3152
Prezenta 54,46 %
Total voturi valabil exprimate 3060
Total voturi nule 92
Coeficient electoral 204

Rezultatele votului pentru funcția de primar al orașului Teiuș:

Candidat Partid Voturi Procent
HĂLĂLAI MIREL-VASILE
PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
1.575
50,92 %
BREAZ AUREL
PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL
877
28,35 %
UNGUR MIHAI
ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR
579
18,71 %
SANDU BOGDAN-GABRIEL
FORȚA DREPTEI
62
2,00 %
TOTAL
3.093
100%

Rezultatele votului pentru Consiliul Local al orașului Teiuș:

Candidat Voturi Procent Mandate faza 1 Mandate faza 2 Mandate total
PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
1.286
42,02 %
6
0
6
PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL
926
30,26 %
4
1
5
ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR
673
21,99 %
3
0
3
FORȚA DREPTEI
175
5,71 %
0
1
1
TOTAL
3.060
100%
13
2
15

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Mirel Hălălai (PSD) a obținut un nou mandat de primar al orașului Teiuș

Publicat

în

Actualul primar al orașului Teiuș, Mirel Hălălai, și-a asigurat un nou mandat de primar al orașului Teiuș, obținând aproxomativ 50% din voturile valabil exprimate, conform numărătorii paralele a PSD Alba.

Primarul în funcție, Mirel Hălălăi, va mai rămâne încă 4 ani la conducerea orașului, cetățenii orașului având încredere în capacitățile sale de reprezentant local.

Candidat Partid Voturi Procent
HĂLĂLAI MIREL-VASILE
PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
1.575
50,92 %
BREAZ AUREL
PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL
877
28,35 %
UNGUR MIHAI
ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR
579
18,71 %
SANDU BOGDAN-GABRIEL
FORȚA DREPTEI
62
2,00 %
TOTAL
3.093
100%

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Publicitate electorală | O scrisoare deschisă către locuitorii Orașului Teiuș

Publicat

în

O scrisoare deschisă către locuitorii Orașului Teiuș

Știu cât de important este să lucrăm împreună ca o echipă. Doar așa putem reuși. Mă bucur mult să văd implicarea și entuziasmul tinerilor în aceste alegeri. Ei sunt viitorul nostru. Vom ține cont de părerile lor și vom respecta întotdeauna persoanele vârstnice. Părinții și bunicii noștri ne-au dat viață și ne-au crescut cu dragoste. Vrem să le oferim tot ce e mai bun, ca să aibă zile ușoare, frumoase și liniștite.

Mandatul nostru este simplu: nu mai vrem proiecte blocate și lucrări de calitate îndoielnică. Vrem prosperitate, locuri de muncă și investiții minime – efect maxim. Ne dorim ca cetățenii să fie implicați în viața orașului.

Candidez nu pentru a căuta un loc de muncă, nici pentru a evita întoarcerea la vechiul meu loc de muncă. Candidez pentru a îmbunătăți calitatea și confortul vieții voastre. Sunt un om politic al noii generații și am arătat, în activitatea mea de consilier local, că sunt orientat spre rezultate și spre binele vostru. Ascult doleanțele voastre și încerc să rezolv problemele care vă afectează.

Un vot pentru AUR este un vot pentru un Teiuș al viitorului, un oraș cu o echipă care respectă cetățenii. Un vot pentru AUR înseamnă să ne susținem reciproc și să investim în viitorul nostru comun.

Votați AUR pe toate cele 5 buletine de vot pentru a aduce schimbarea dorită! Mihai Ungur, candidatul vostru pentru primar, este aici pentru a vă reprezenta și a lucra pentru binele comunității.

Suntem pregătiți să dăm valoare acestui oraș și să oferim un sens activității politice, dedicându-ne comunității. În următorii 4 ani, vrem să oprim declinul orașului prin identificarea direcțiilor de dezvoltare și prin recâștigarea respectului pentru resursele noastre locale. Fiecare dintre noi are un rol important în dezvoltarea orașului Teiuș.

Votați AUR pe toate cele 5 buletine de vot! UNIȚI putem face schimbarea! Haideți să construim împreună un Teiuș mai bun pentru noi toți!

Cu respect și încredere,

Mihai Ungur, candidatul AUR pentru funcția de primar al orașului Teiuș

Material executat de UNIREA PRES SRL la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor , CMF 21240330 – portal online: https://www.teiusinfo.ro CUI mandatar financiar coordonator: 21240330.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan și Mirel Hălălai – cu bună credință pentru județul Alba și orașul Teiuș

Publicat

în

Corneliu Mureșan și Mirel Hălălai – cu bună credință pentru județul Alba și orașul Teiuș

 Corneliu Mureșan candidează cu bună credință la Consiliul Județean deoarece consideră că județul Alba merită mai mult, iar oamenii din Alba merită să trăiască mai bine. Mirel Hălălai, primarul orașului Teiuș, candidează pentru un nou mandat deoarece își dorește continuarea proiectelor sale, ce au scopul de a crește calitatea vieții oamenilor.

Corneliu Mureșan e un om administrație, care are maturitatea, pregătirea și priceperea pentru a construi proiecte serioase. Are alături o echipă bine pregătită și determinată.

”Programul nostru prevede atragerea investitorilor și crearea de locuri de muncă bine plătite, prețuri mici și corecte la apă, canalizare și salubrizare, un nou spital județean și spitale moderne în fiecare oraș sau municipiu, transport județean funcțional, investiții în școli, dar și alte proiecte care asigură un trai mai bun. Vrem o distribuire corectă și echitabilă a fondurilor publice, în funcție de necesități, nu de coloratura politică, astfel încât toate comunele, orașele și municipiile să beneficieze de bani de la județ pentru investiții edilitare. Este nevoie de un schimb de generații la conducerea Consiliului Județean Alba, o normalitate pentru orice județ care își dorește un viitor. Schimbul de generații nu este o luptă, ci este o asumare. Generația mea are obligația morală de a prelua ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile următoare”, a spus Corneliu Mureșan.

Mirel Hălălai este unul dintre primarii cu cele mai bune rezultate: străzi modernizate și asfaltate, școli complet reabilitate și sigure, un modern centru multifuncțional care se apropie de finalizare, iluminat public modern și inteligent în tot orașul, un muzeu al orașului ridicat de la zero, parc central cochet, locuri de joacă noi și sigure, gaz metan în zona industrială Beldiu, o zonă de picnic, parc feroviar, pod peste râu Mureș, un centru pentru copiii aflați în situații deosebite – sunt doar câteva dintre proiecte implementate.

”Vreau să continuăm împreună proiectele ce vizează dezvoltarea acestui oraș. Vreau, în următorii patru ani, să nu mai existe nici o stradă fără asfalt, să extindem gazul metan în toate satele, să construim un ștrand modern și o creșă modernă. Pentru a realiza toate acestea, am nevoie de sprijinul dumneavoastră la alegerile locale din 9 iunie”, a transmis Mirel Hălălai.

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizatia Județeană Alba / Executat de UNIREA PRES SRL – portal online: https://teiusinfo.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240002.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administratie

Stiri din zonă

Stiri din Alba

Politica

Stirea ta

Societate

Sport

Publicitate

Economie

Articole Similare

teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius