teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Stremţul are nevoie de schimbare şi de proiecte pentru binele tinerei generaţii

(P) Alegeri Locale 2016 – Stremţul are nevoie de schimbare şi de proiecte pentru binele tinerei generaţii

Publicat în 09.05.2016 la ora 10:00

Corneliu Florea, fiu al Stremţului, în vârstă de 43 ani, este de aproape 10 ani administrator al unei firme din domeniul construcţiilor civile şi industriale.

El vrea să construiască la Stremţ o altfel de administraţie deoarece actuala conducere a comunei s-a dovedit a fi depăşită de realitate. Chiar dacă s-au făcut câteva lucruri la Stremţ, acestea par să nu urmeze nicio viziune de dezvoltare şi sunt lipsite de armonie, iar cetăţenii ştiu că se poate mult mai mult. Corneliu Florea este un om deschis spre dialog şi de aceea el va construi un climat de respect în relaţia dintre cetăţeni şi primărie, fiind receptiv la cerinţele oamenilor. În demersul său către un viitor mai bun pentru Stremţ, Corneliu Florea are alături o echipă destoinică de consilieri locali şi are cel mai important partener: domnul Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, cel care a demonstrat deja că-i pasă de oameni, de numele său legându-se numeroase realizări şi investiţii, de la reabilitarea de drumuri şi realizarea de reţele de apă şi canal, până la revitalizarea tradiţiilor şi a culturii locale. Principalul obiectiv al lui Florea este realizarea unui grad mai mare de civilizaţie şi confort, atât în centrul de comună, cât şi în satele aparţi­nătoare prin extinderea reţelelor de apă şi canalizare, asfaltarea străzilor din Geomal şi a drumului de accces Stremţ – Geomal, precum şi prin realizarea de servicii medicale şi educative de calitate. Dorind să le ofere tinerilor alternativa de a rămâne în mediul rural, Corneliu Florea va crea condiţii pentru înfiinţarea de locuri de muncă şi se va preocupa de construirea de locuinţe sociale. El şi va investi în educaţie şi cultură şi va acorda sprijin pentru accesarea fondurilor europene. Florea este susţinut de echipa PNL pentru a readuce Stremţul pe harta localitaţilor turistice, prin programe de valorificare a lacului din comună. Lacul Stremţ trebuie să redevină loc pentru recreere şi agrement, aşa cum a fost cândva, atât pentru stremţeni cât şi pentru turişti. Aşteptările stremţenilor pot deveni realitate votând echipa PNL, echipa lui Ion Dumitrel şi a lui Corneliu Florea!

PNL Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 333 ori

Comentarii