teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – „Partidul comunist s-a reinventat şi are un nou nume – e vorba de Social Democraţi. Sunt nişte stalinişti care ne duc ţara înapoi în trecut”

(P) Alegeri Locale 2016 – „Partidul comunist s-a reinventat şi are un nou nume – e vorba de Social Democraţi. Sunt nişte stalinişti care ne duc ţara înapoi în trecut”

Publicat în 02.06.2016 la ora 17:47

sigla-pnl-nouAceste vorbe grele nu ne apartin. Ele au fost spuse de Herta Muller, scriitoarea de origine româna distinsa cu premiul Nobel pentru Literatura, într-un interviu pentru The Guardian. Mai spunea distinsa doamna ca „Partidul Social Democrat nu este altceva decât un PCR reinventat”. Totodata, Herta Muller i-a acuzat pe social-democrati ca regreseaza România.

Din pacate doamna Muller are multa dreptate si psd-istii din Teius par a dori sa-i confirme afirmatiile prin actiuni de sorginte stalinista. O intreaga familie de membri PSD nu are altceva mai bun de facut decat sa urmareasca, sa filmeze, sa denigreze si sa ameninte oamenii cinstiti din Teius care nu le impartasesc orientarea politica. Reflexele comunistoide sunt greu de ascuns sub masca social-democratiei si acesti asa-zisi barbati politici nu au alta solutie decat anti-campania dusa prin intimidare. Circula pe Internet de cateva zile un filmulet de cateva secunde din campania pentru alegerea presedintelui tarii, din noiembrie 2014, in care un membru PNL exasperat de insistenta cu care este urmarit si filmat de agresorii psd-isti face un gest usor nepotrivit. Colegul nostru, un respectat membru al comunitatii, pare a fi o tinta preferata a psd-istilor din Teius dintr-un motiv foarte intemeiat: Marin Micu este cel mai activ membru al echipei de campanie PNL un coleg de nadejde pe care il cunosc toti cetatenii din Teius, Capud, Beldiu, Coslariu Nou si Petelca. Este omul care a batut toate strazile inca prafuite ale orasului si cel care cunoaste pe numele mic jumatate din oras.

PSD-istii ii cer sa se retraga din viata politica insa noi ii intrebam cand are de gand (inca) primarul Halalai sa se retraga din viata publica si sa scuteasca orasul Teius de rusinea de a avea un edil cercetat penal si gasit incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate?

Iar pentru ca distinsii cititori si alegatori sa inteleaga ce fel de familie conduce acum Teiusul cu metode securiste, va invitam sa ascultati o inregistrare audio facuta cu reportofonul ascuns in care fratele primarului, mai exact comisarul sef al Garzii de Mediu Alba – Danut Halalai se crede detectiv si urmareste membri PNL in Teius proferand amenintari in loc sa-si vada de serviciul de la Alba Iulia pentru care este platit din bani publici. Oare sefii de la Bucuresti stiu cu ce se ocupa angajatul Halalai de la Alba ?

Biroul de presa PNL Alba

PNL Alba – Publicitate electorala

Facebook 

Acest articol a fost citit de 4384 ori

Comentarii

18 Comentarii la (P) Alegeri Locale 2016 – „Partidul comunist s-a reinventat şi are un nou nume – e vorba de Social Democraţi. Sunt nişte stalinişti care ne duc ţara înapoi în trecut”