teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – DA, stimaţi cetăţeni ai Teiuşului! Am FORŢA de a schimba în bine viaţa dumneavoastră!

(P) Alegeri Locale 2016 – DA, stimaţi cetăţeni ai Teiuşului! Am FORŢA de a schimba în bine viaţa dumneavoastră!

Publicat în 14.05.2016 la ora 10:00

cosmin-giurgiu-sarb-pnl-teius-afis-locale-2016Sunt Giurgiu-Sîrb Ştefan-Cosmin, am 40 de ani, sunt de 4 ani viceprimar al oraşului Teiuş şi am lucrat mulţi ani în mediul privat.

Sunt profesor de matematică, am studii economice şi de drept. Candidez acum pentru funcţia de primar al Teiuşului din partea PNL şi sunt convins că tinereţea, experienţa şi puterea de muncă pe care le am mă vor ajuta să pun în practică planul meu de dezvoltare a Teiuşului, bazat pe PROIECTE SERIOASE ŞI PE BANI EUROPENI! Nu am intrat în politică pentru avantaje personale. Am ales acest drum pentru că sunt convins că acest oraş merită mai mult şi trebuie să ajungă să îşi merite titulatura. Nu mai vreau ca teiuşenii să circule pe drumuri de pământ în oraşul lor sau să îşi caute o viaţă mai bună în altă parte. Bugetul actual al oraşului este unul de funcţionare, de subzistenţă, nicidecum unul de dezvoltare. Or Teiuşul tocmai de dezvoltare are nevoie: de infrastructură, de facilităţi pentru investitori, de locuri de muncă pentru teiuşeni. Viziunea mea de dezvoltare pentru Teiuş se bazează pe două mari direcţii: 1) Un parteneriat pe patru ani cu Consiliul Judeţean Alba prin care se vor face lucrări de asfaltare, rigole şi trotuare pe toate străzile oraşului Teiuş. Vom finaliza, de urgenţă, lucrările de canalizare, branşamentele la gospodării şi vom rezolva problema străzilor cu nivel mai ridicat decât cel al curţilor oamenilor. 2) Înfiinţarea unui departament special în Primărie pentru accesarea fondurilor europene şi guvernamentale prin care vom realiza: – modernizarea străzii Decebal cu accent pe amenajarea spaţiilor verzi; – amenajarea unei zone de agrement, cu teren de mini-fotbal, teren de tenis şi zonă de picnic, în cartierul de peste calea ferată; – reabilitarea termică a locuinţelor şi a clădirilor publice; – construirea unei Case de Cultură noi, unde va funcţiona Centrul Cultural Teiuş; – construirea unei clădiri moderne, multifuncţionale pentru primărie. Nu în ultimul rând, vom face tot ce ne stă în putinţă să ajutăm investitorii să creeze noi locuri de muncă printr-o infrastructură adecvată şi prin taxe şi impozite reduse. Pentru mine comunicarea cu cetăţenii este şi va rămâne o prioritate. De aceea voi propune ca fiecare stradă din Teiuş să desemneze câte un reprezentant care să participe, trimestrial, la o întâlnire cu primarul şi consilierii pentru un dialog direct. Chiar vom încerca să înfiinţăm în Căpud, Beldiu, Coşlariu Nou şi Peţelca oficii teritoriale ale Primăriei Teiuş, pentru ca oamenii de acolo să nu mai fie nevoiţi să vină până la Teiuş pentru orice hârtie sau pentru plata impozitelor şi taxelor. Am o nouă viziune pentru Teiuş, mai proaspătă şi mai apropiată de ceea ce îşi doresc oamenii şi pentru asta vă cer votul. Să facem împreună proiectele concrete care vă vor îmbunătăţi viaţa!

Giurgiu-Sîrb Ştefan-Cosmin,
candidatul PNL la funcţia de primar al oraşului Teiuş

PNL Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 160 ori

Comentarii