Rămâi conectat

Actualitate

Un biciclist și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o autoutilitară, la ieșirea din Teiuș înspre Alba Iulia

Publicat

în

accident-mortal-la-teius-sep-2015Un bărbat a decedat noaptea trecută, în jurul orei 00.45, într-un accident produs pe DN1, la ieșire din Teiuș spre Alba Iulia.

Potrivit polițiștilor bicicleta era nesemnalizată, astfel că șoferul autoutilitarei (marca Mercedes, înmatriculată în Alba), nu a putut evita accidentul. La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță iar personalul medical a încercat, fără succes, să resusciteze victima iar în final a fost declarat decesul.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Minoră de 13 ani din Teiuș, dispărută de la domiciliu, căutată de polițiști și familie

Publicat

în

Polițiștii din Alba caută o minoră care a dispărut din orașul Teiuș, județul Alba. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 12.30, Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Teius au fost sesizați de către angajata unei case de tip familial, din Teiuș, cu privire la faptul că o minoră a plecat din casă și nu s-a mai întors.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că minora CALO ALEXANDRA NARCISA, în vârstă de 13 ani, a plecat din casă, la data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 12.00 și nu a mai revenit până în prezent.

Minora are următoarele semnalmente:

• 160 cm înălțime;
• Aproximativ 55 de kilograme;
• Ochi căprui;
• Păr lung, negru;
• Fața rotundă;
• Ten închis;

La momentul dispariției, purta bluză albastră, pantaloni albaștri.

Minora a fost dată în urmărire, iar polițiștii au demarat, imediat după sesizare, activități de căutare, dar, până în prezent, nu a fost găsită.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

UPDATE: „Minora a fost identificată pe raza municipiului Alba Iulia și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 35 de ani cercetat de polițiștii din Teius, după ce a fost depistat conducând su efectul substanțelor psihoactive, pe strada Decebal

Publicat

în

Luni, 8 aprilie 2024, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Teiuș au oprit, pentru control, pe strada Decebal din oraș, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din localitatea Galda de Jos.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Un tânăr a fost reținut iar altul este dat în urmărire, după ce au furat două biciclete din Teiuș și le-au vândut în Talciocul din Alba Iulia

Publicat

în

Joi, 4 aprilie 2024, polițiștii din Teiuș au identificat doi tineri, de 23 și 18 ani, primul din Alba Iulia, iar cel de-al doilea din Blaj, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în noaptea de 16/17 martie 2024, ar fi sustras, din scara unui bloc de locuințe din Teiuș, două biciclete pe care, ulterior, le-ar fi vândut la târgul de vechituri din Alba Iulia.

Față de tânărul de 18 ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar verificările sunt continuate pentru depistarea celui de 23 de ani, care se sustrage cercetărilor.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activități infracționale și recuperarea prejudiciului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 39 de ani din Teiuș cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând băut, pe o stradă din Alba Iulia

Publicat

în

Miercuri, 3 aprilie 2024, în jurul orei 10.40, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat un bărbat de 39 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Al. I. Cuza din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administratie

Stiri din zonă

Stiri din Alba

Politica

Stirea ta

Societate

Sport

Publicitate

Economie

Articole Similare

teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius